banner

Is mijn inschrijving in goede orde ontvangen en verwerkt?

Wanneer je je via de website van ISBW hebt inschreven, zie je na de inschrijfprocedure een bevestigingspagina. Binnen enkele dagen na aanmelding ontvang je tevens een schriftelijke bevestiging van inschrijving.

Daarnaast ontvang je enkele dagen na je inschrijving een mail met jouw inloggegevens voor e-Connect, jouw digitale leeromgeving. Hier zie je wanneer de bijeenkomsten zijn, wie je docent is, waar je hoe laat verwacht wordt en wat je aan lesstof kunt voorbereiden.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Vroege beslissers pakken voordeel bij ISBW

Schrijf je nu alvast in voor een opleiding in het najaar en profiteer!

Na de zomer die extra stap voor je carrière zetten? Goed plan, want in september starten onze opleidingen en trainingen weer. Dat betekent: nieuwe kansen om jezelf nóg waardevoller op de werkvloer te maken. Meld je vóór 30 juni 2018 aan voor een opleiding in het nieuwe seizoen en profiteer van de voordelen.

Bekijk de voordelen

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren