banner

Wat moet/mag ik meenemen naar het schriftelijk examen?

Je mag alleen deelnemen aan het schriftelijk examen als je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt en je uitnodigingsbrief. Deze vind je op e-Connect. Je mag behalve schrijfgerei (blauw of zwart schrijvende ballpoint in verband met doorslagpapier) een niet-programmeerbare rekenmachine (zakformaat ca. 15 cm x 9 cm) gebruiken. Als het een openboekexamen betreft, mag je ook bepaalde boeken gebruiken. Deze informatie staat in de uitnodigingsbrief. Als dat zo is, gelden de volgende regels:

• Je mag alleen gebruikmaken van materiaal dat tijdens de module/opleiding is gebruikt. Extra boeken zijn niet toegestaan.
• In het boek mogen geen aantekeningen en verwijzingen staan.
• In het boek mogen slechts arceringen en onderstrepingen zijn aangebracht.
 
Het gebruik van studiewijzers, aantekeningen en uitwerkingen van opdrachten en oefeningen is niet toegestaan, tenzij anders vermeld in de uitnodigingsbrief. Je bent verplicht op aanwijzing van de examenleider of een surveillant eventueel ander materiaal te overhandigen, zodat hiervan een aantekening kan worden gemaakt.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Vroege beslissers pakken voordeel bij ISBW

Schrijf je nu alvast in voor een opleiding in het najaar en profiteer!

Na de zomer die extra stap voor je carrière zetten? Goed plan, want in september starten onze opleidingen en trainingen weer. Dat betekent: nieuwe kansen om jezelf nóg waardevoller op de werkvloer te maken. Meld je vóór 30 juni 2018 aan voor een opleiding in het nieuwe seizoen en profiteer van de voordelen.

Bekijk de voordelen

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren