banner

Wat moet/mag ik meenemen naar het schriftelijk examen?

Je mag alleen deelnemen aan het schriftelijk examen als je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt en je uitnodigingsbrief. Deze vind je op e-Connect. Je mag behalve schrijfgerei (blauw of zwart schrijvende ballpoint in verband met doorslagpapier) een niet-programmeerbare rekenmachine (zakformaat ca. 15 cm x 9 cm) gebruiken. Als het een openboekexamen betreft, mag je ook bepaalde boeken gebruiken. Deze informatie staat in de uitnodigingsbrief. Als dat zo is, gelden de volgende regels:

• Je mag alleen gebruikmaken van materiaal dat tijdens de module/opleiding is gebruikt. Extra boeken zijn niet toegestaan.
• In het boek mogen geen aantekeningen en verwijzingen staan.
• In het boek mogen slechts arceringen en onderstrepingen zijn aangebracht.
 
Het gebruik van studiewijzers, aantekeningen en uitwerkingen van opdrachten en oefeningen is niet toegestaan, tenzij anders vermeld in de uitnodigingsbrief. Je bent verplicht op aanwijzing van de examenleider of een surveillant eventueel ander materiaal te overhandigen, zodat hiervan een aantekening kan worden gemaakt.

-

Het oordeel is binnen, studenten beoordelen ISBW met een 7,9!

 

Kom naar de open avond!

Vind je het prettig als wij eens met je meedenken over een goede opleiding voor jou?

Tijdens de open avond krijg je een persoonlijk opleidingsadvies en beantwoorden we al jouw vragen.
We ontmoeten je graag.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

Bekijk op je gemak alle opleidingen.

Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Onze website maakt gebruik van cookies.