banner

Wat moet ik doen bij een onvoldoende voor een examen?

Wanneer je een onvoldoende behaalt voor een examen dan kun je een herkansing aanvragen om het examen nogmaals af te leggen tegen kosten. ISBW biedt studenten in totaal drie opeenvolgende mogelijkheden per module. Voor een schriftelijk examen liggen de examendata al vast.
 
ISBW schrijft studenten niet automatisch in voor een tweede- en of derde examenmogelijkheid. Wanneer je een examenmogelijkheid niet benut, door je bijvoorbeeld niet aan te melden, dan geldt dit als gemiste examenmogelijkheid.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Vroege beslissers pakken voordeel bij ISBW

Schrijf je nu alvast in voor een opleiding in het najaar en profiteer!

Na de zomer die extra stap voor je carrière zetten? Goed plan, want in september starten onze opleidingen en trainingen weer. Dat betekent: nieuwe kansen om jezelf nóg waardevoller op de werkvloer te maken. Meld je vóór 30 juni 2018 aan voor een opleiding in het nieuwe seizoen en profiteer van de voordelen.

Bekijk de voordelen

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren