banner

Wanneer vindt het examen plaats?

Schriftelijk examen
Enkele weken na afloop van de module vindt het examen plaats. Uiterlijk zes weken voor een examen vind je op e-Connect de uitnodigingsbrief met alle relevante informatie, zoals de datum, tijden en locatie.

Mondeling examen
Mondelinge examens ter afronding van een module/opleiding vinden plaats gedurende een vaste periode, kort na de laatste bijeenkomst. Ze worden door het Examenbureau gepland en de datum en het tijdstip worden uiterlijk zes weken voor het examen via e-Connect bekendgemaakt. Gezien het aantal mondelinge examens en het tijdvak waarbinnen ze worden opgenomen, is het niet altijd mogelijk om rekening te houden met individuele voorkeur van studenten.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Kom naar de open avond op 31 mei in Utrecht!

Zoek je een opleiding en wil je graag een persoonlijk advies?

Tijdens de open avond kun je lesmateriaal inkijken, kom je alles te weten over onze lesmethoden en kan een ervaren adviseur je in een persoonlijk adviesgesprek helpen bij het kiezen van de juiste opleiding.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.