banner

Wanneer vindt het examen plaats?

Schriftelijk examen
Enkele weken na afloop van de module vindt het examen plaats. Uiterlijk zes weken voor een examen vind je op e-Connect de uitnodigingsbrief met alle relevante informatie, zoals de datum, tijden en locatie.

Mondeling examen
Mondelinge examens ter afronding van een module/opleiding vinden plaats gedurende een vaste periode, kort na de laatste bijeenkomst. Ze worden door het Examenbureau gepland en de datum en het tijdstip worden uiterlijk zes weken voor het examen via e-Connect bekendgemaakt. Gezien het aantal mondelinge examens en het tijdvak waarbinnen ze worden opgenomen, is het niet altijd mogelijk om rekening te houden met individuele voorkeur van studenten.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Vroege beslissers pakken voordeel bij ISBW

Schrijf je nu alvast in voor een opleiding in het najaar en profiteer!

Na de zomer die extra stap voor je carrière zetten? Goed plan, want in september starten onze opleidingen en trainingen weer. Dat betekent: nieuwe kansen om jezelf nóg waardevoller op de werkvloer te maken. Meld je vóór 30 juni 2018 aan voor een opleiding in het nieuwe seizoen en profiteer van de voordelen.

Bekijk de voordelen

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren