banner

Wanneer ontvang ik een certificaat?

Het is mogelijk certificaten van je behaalde modules te ontvangen. Certificaten worden niet automatisch verstrekt maar kunnen aangevraagd worden via een aanvraagformulier. De kosten voor het aanvragen van een certificaat kun je terugvinden op het kostenoverzicht e-Connect onder ‘mijn downloads’.

Wanneer ontvang ik mijn diploma?
Na het behalen van alle modules van opleiding ontvang je het diploma en je cijferlijst. Drie weken na het behalen van het laatste onderdeel van de opleiding krijg je je diploma en cijferlijst automatisch thuisgestuurd. Je hoeft het dus niet zelf aan te vragen.

-

Het oordeel is binnen, studenten beoordelen ISBW met een 7,9!

 

Kom naar de Open Dag op 4 november te Utrecht!

Wil jij ontdekken of studeren bij ISBW iets voor jou is?

Kom dan naar onze open dag, woon een proefles Verandermanagement of Management van Zorg en Welzijn bij en voer een persoonlijk adviesgesprek met een ervaren opleidingsadviseur.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

Bekijk op je gemak alle opleidingen. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Onze website maakt gebruik van cookies.