banner

Wanneer ontvang ik een certificaat?

Het is mogelijk certificaten van je behaalde modules te ontvangen. Certificaten worden niet automatisch verstrekt maar kunnen aangevraagd worden via een aanvraagformulier. De kosten voor het aanvragen van een certificaat kun je terugvinden op het kostenoverzicht e-Connect onder ‘mijn downloads’.

Wanneer ontvang ik mijn diploma?
Na het behalen van alle modules van opleiding ontvang je het diploma en je cijferlijst. Drie weken na het behalen van het laatste onderdeel van de opleiding krijg je je diploma en cijferlijst automatisch thuisgestuurd. Je hoeft het dus niet zelf aan te vragen.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Kom naar de open avond op 31 mei in Utrecht!

Zoek je een opleiding en wil je graag een persoonlijk advies?

Tijdens de open avond kun je lesmateriaal inkijken, kom je alles te weten over onze lesmethoden en kan een ervaren adviseur je in een persoonlijk adviesgesprek helpen bij het kiezen van de juiste opleiding.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.