banner

Wanneer ontvang ik een certificaat?

Het is mogelijk certificaten van je behaalde modules te ontvangen. Certificaten worden niet automatisch verstrekt maar kunnen aangevraagd worden via een aanvraagformulier. De kosten voor het aanvragen van een certificaat kun je terugvinden op het kostenoverzicht e-Connect onder ‘mijn downloads’.

Wanneer ontvang ik mijn diploma?
Na het behalen van alle modules van opleiding ontvang je het diploma en je cijferlijst. Drie weken na het behalen van het laatste onderdeel van de opleiding krijg je je diploma en cijferlijst automatisch thuisgestuurd. Je hoeft het dus niet zelf aan te vragen.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Vroege beslissers pakken voordeel bij ISBW

Schrijf je nu alvast in voor een opleiding in het najaar en profiteer!

Na de zomer die extra stap voor je carrière zetten? Goed plan, want in september starten onze opleidingen en trainingen weer. Dat betekent: nieuwe kansen om jezelf nóg waardevoller op de werkvloer te maken. Meld je vóór 30 juni 2018 aan voor een opleiding in het nieuwe seizoen en profiteer van de voordelen.

Bekijk de voordelen

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren