banner

Waar vindt het examen plaats?

Alle schriftelijke examens worden op een centrale plaats in Nederland georganiseerd op een zaterdag. De organisatie van de examendag wordt verzorgd door het Examenbureau. Op de examenlocatie is een indeling van de zaal beschikbaar, zodat je precies weet waar je moet gaan zitten. Het is belangrijk dat je de instructies van de medewerkers gedurende de dag opvolgt, zodat het examen vlekkeloos kan verlopen. In je uitnodiging staat de exacte examenlocatie en -tijd aangegeven.

Mondeling examen
Alle mondelinge examens worden op een centrale plaats in Nederland georganiseerd op maandag t/m zaterdag. Het is niet mogelijk om uw praktijkexamen op dezelfde dag de plaats te laten vinden als de dag waarop je bijeenkomsten volgt. De organisatie van de examendag wordt verzorgd door het Examenbureau.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Vroege beslissers pakken voordeel bij ISBW

Schrijf je nu alvast in voor een opleiding in het najaar en profiteer!

Na de zomer die extra stap voor je carrière zetten? Goed plan, want in september starten onze opleidingen en trainingen weer. Dat betekent: nieuwe kansen om jezelf nóg waardevoller op de werkvloer te maken. Meld je vóór 30 juni 2018 aan voor een opleiding in het nieuwe seizoen en profiteer van de voordelen.

Bekijk de voordelen

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren