banner

Kan ik een herbeoordeling van mijn examen aanvragen?

Ben je niet tevreden met de beoordeling van je examen (en heb je een onvoldoende behaald) dan kun je binnen 15 werkdagen na bekendmaking van de uitslag een herbeoordeling aanvragen. Let op voor een meerkeuze-examen is het niet mogelijk om een herbeoordeling aan te vragen. Je maakt hiervoor gebruik van het ‘Aanvraagformulier herbeoordeling examen’, welke vanaf e-Connect kan worden gedownload. Op het formulier geef je per specifieke punten, per beoordelingscriterium/antwoordmodel aan waar je het in de huidige beoordeling niet tevreden over bent. Zonder gedegen onderbouwing wordt de herbeoordeling niet in behandeling genomen. Een onafhankelijke beoordelaar brengt, aan de hand van de beoordelingscriteria, advies uit aan de examencommissie, waarna de examencommissie tot een definitief besluit komt. Het cijfer van de herbeoordeling wordt het definitieve eindcijfer voor de module/opleiding, ook als het cijfer lager uitvalt. Aan een herbeoordeling zijn kosten verbonden. Hoeveel dat is kun je teruglezen op e-Connect. Mocht blijken dat je na de herbeoordeling toch een positief resultaat (gelijk of groter dan een 5,5. Bij een scriptie is dit een 6,0) hebt gehaald, dan worden de kosten gecrediteerd.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Kom naar de open avond op 31 mei in Utrecht!

Zoek je een opleiding en wil je graag een persoonlijk advies?

Tijdens de open avond kun je lesmateriaal inkijken, kom je alles te weten over onze lesmethoden en kan een ervaren adviseur je in een persoonlijk adviesgesprek helpen bij het kiezen van de juiste opleiding.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.