banner

Kan ik een bijzonder verzoek aanvragen?

Bijzonder verzoek handicap
Als je lichamelijk of zintuiglijk gehandicapt bent, kun je de bepaalde examens op een aangepaste manier afleggen. Je moet hiertoe uiterlijk zes weken voor de examendatum een verzoek indienen bij het Examenbureau door middel van het formulier ‘Bijzonder verzoek’. Je kunt het formulier downloaden van e-Connect. Het formulier moet zijn voorzien van een verklaring van een huisarts of specialist. De Examencommissie besluit uiteindelijk of jouw verzoek wordt ingewilligd.

Bijzonder verzoek dyslexie
Wanneer er bij jou dyslexie geconstateerd is, kun je een bijzonder verzoek vergezeld van een dyslexieverklaring indienen. Je dient hiertoe uiterlijk zes weken voor de examendatum een verzoek in bij het Examenbureau door middel van het formulier ‘Bijzonder verzoek’. In veel gevallen wordt er maximaal een half uur examentijd extra per examen toegestaan. Dit geldt enkel voor schriftelijke examens.

-

Het oordeel is binnen, studenten beoordelen ISBW met een 7,9!

 

Kom naar de Open Dag op 4 november te Utrecht!

Wil jij ontdekken of studeren bij ISBW iets voor jou is?

Kom dan naar onze open dag, woon een proefles Verandermanagement of Management van Zorg en Welzijn bij en voer een persoonlijk adviesgesprek met een ervaren opleidingsadviseur.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

Bekijk op je gemak alle opleidingen. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Onze website maakt gebruik van cookies.