banner

Kan ik een bijzonder verzoek aanvragen?

Bijzonder verzoek handicap
Als je lichamelijk of zintuiglijk gehandicapt bent, kun je de bepaalde examens op een aangepaste manier afleggen. Je moet hiertoe uiterlijk zes weken voor de examendatum een verzoek indienen bij het Examenbureau door middel van het formulier ‘Bijzonder verzoek’. Je kunt het formulier downloaden van e-Connect. Het formulier moet zijn voorzien van een verklaring van een huisarts of specialist. De Examencommissie besluit uiteindelijk of jouw verzoek wordt ingewilligd.

Bijzonder verzoek dyslexie
Wanneer er bij jou dyslexie geconstateerd is, kun je een bijzonder verzoek vergezeld van een dyslexieverklaring indienen. Je dient hiertoe uiterlijk zes weken voor de examendatum een verzoek in bij het Examenbureau door middel van het formulier ‘Bijzonder verzoek’. In veel gevallen wordt er maximaal een half uur examentijd extra per examen toegestaan. Dit geldt enkel voor schriftelijke examens.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Vroege beslissers pakken voordeel bij ISBW

Schrijf je nu alvast in voor een opleiding in het najaar en profiteer!

Na de zomer die extra stap voor je carrière zetten? Goed plan, want in september starten onze opleidingen en trainingen weer. Dat betekent: nieuwe kansen om jezelf nóg waardevoller op de werkvloer te maken. Meld je vóór 30 juni 2018 aan voor een opleiding in het nieuwe seizoen en profiteer van de voordelen.

Bekijk de voordelen

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren