banner

Ik heb een klacht over een examen. Wat kan ik doen?

Klacht organisatie examen
Een klacht over de organisatie en het verloop van een examen kun je binnen zes werkdagen na afloop van een examen schriftelijk/per e-mail indienen bij het Examenbureau. Zorg ervoor dat je klacht uitgebreid is toegelicht. Alleen gemotiveerde klachten worden in behandeling genomen.

Bezwaar inhoud examen
Een bezwaar over de inhoud van een examen kun je binnen zes werkdagen na afloop van een examen schriftelijk/per e-mail indienen bij het Examenbureau. Zorg ervoor dat je klacht uitgebreid is toegelicht. Alleen gemotiveerde klachten worden in behandeling genomen.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Vroege beslissers pakken voordeel bij ISBW

Schrijf je nu alvast in voor een opleiding in het najaar en profiteer!

Na de zomer die extra stap voor je carrière zetten? Goed plan, want in september starten onze opleidingen en trainingen weer. Dat betekent: nieuwe kansen om jezelf nóg waardevoller op de werkvloer te maken. Meld je vóór 30 juni 2018 aan voor een opleiding in het nieuwe seizoen en profiteer van de voordelen.

Bekijk de voordelen

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren