banner

Hoe rond ik een module/opleiding af?

Elke module uit je opleiding heeft een examen ter afronding. ISBW kent de volgende examentypes:

  • Schriftelijk examen
  • Praktijk examen
  • Mondeling examen
  • Upload examen
  • Moduleopdracht
  • Eindopdracht
  • Portfolio
  • Assessment
  • Extern examen

Dit type examens kunnen deel uitmaken van je opleiding. Het verschilt per opleiding welke examentypes voor jou van toepassing zijn. Het examen is een verplicht onderdeel van de opleiding.

Upload examen
Onder upload examens worden alle examens verstaan die ingeleverd moeten worden via e-Connect. Voorbeelden van upload examens zijn: moduleopdrachten, eindopdrachten, portfolio en scriptie.

Moduleopdracht
De moduleopdracht bestaat uit het schrijven van een specifieke opdracht. In deze opdracht ter afronding van de module ga je de theorie vertalen naar jouw eigen beroepspraktijk. In je online leeromgeving staat alle informatie over jouw moduleopdracht. De moduleopdracht wordt ingeleverd via e-Connect.

Eindopdrachten
Enkele HBO-opleidingen worden afgerond met een eindopdracht. In deze eindopdracht laat je zien dat je de theorie uit de gevolgde modules kunt toepassen op een praktijksituatie.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Vroege beslissers pakken voordeel bij ISBW

Schrijf je nu alvast in voor een opleiding in het najaar en profiteer!

Na de zomer die extra stap voor je carrière zetten? Goed plan, want in september starten onze opleidingen en trainingen weer. Dat betekent: nieuwe kansen om jezelf nóg waardevoller op de werkvloer te maken. Meld je vóór 30 juni 2018 aan voor een opleiding in het nieuwe seizoen en profiteer van de voordelen.

Bekijk de voordelen

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren