banner

Hoe kan ik me afmelden voor een examen?

Het kan voorkomen dat je bij een gepland examen niet aanwezig kunt zijn. In dit geval is het belangrijk dat je jezelf afmeldt via het Examenbureau. Voor het afmelden van een examen gelden de volgende regels:
Indien je niet aanwezig kunt zijn bij het examen, moet je jezelf vooraf afmelden bij het Examenbureau. De onderstaande regeling is van kracht:

  • Tot 14 dagen (twee weken) voor het examen is annulering mogelijk tegen € 25,- administratiekosten. Je kunt het examen doorschuiven naar het eerstvolgende herkansingsmoment.
  • Bij annulering binnen zeven dagen (een week) voor de examendatum blijf je het volledige examengeld verschuldigd. Alleen als je een verklaring (medische attest of doktersverklaring) kunt overleggen, kan de Examencommissie besluiten het examengeld te laten vervallen. De administratiekosten à € 25,- moeten altijd betaald worden.

Wanneer je je afmeldt voor een examen, betekent dit dat één van de examenmogelijkheden vervalt.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Vroege beslissers pakken voordeel bij ISBW

Schrijf je nu alvast in voor een opleiding in het najaar en profiteer!

Na de zomer die extra stap voor je carrière zetten? Goed plan, want in september starten onze opleidingen en trainingen weer. Dat betekent: nieuwe kansen om jezelf nóg waardevoller op de werkvloer te maken. Meld je vóór 30 juni 2018 aan voor een opleiding in het nieuwe seizoen en profiteer van de voordelen.

Bekijk de voordelen

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren