banner

Kan ik een gemiste (trainings)bijeenkomst inhalen?

Opleidingen/modules
Indien de bijeenkomstenplanning het toelaat, biedt ISBW je de mogelijkheid om een bijeenkomst op een ander moment in te halen, in een andere groep. Wanneer je van deze gelegenheid gebruik wenst te maken, adviseren wij je dit tijdig aan ons kenbaar te maken, telefonisch of via het contactformulier. Graag vernemen wij van jou de datum van de bijeenkomst die je niet kunt bijwonen in jouw eigen groep. Wij nemen de alternatieven die wij je op dat moment kunnen aanbieden met je door. Je kunt vervolgens aangeven van welke inhaalmogelijkheid je gebruik wilt maken.

Trainingen
Het is niet mogelijk om een gemiste trainingsdag in te halen (in een andere groep). Wel bieden wij de mogelijkheid om de gehele training op een later tijdstip te volgen. Dit kun je aan ons kenbaar maken door een wijzigingsformulier volledig in te vullen en ondertekend retour te sturen. Aan het doorschuiven van de training zijn kosten (€ 125,-) verbonden. Je kunt het wijzigingsformulier aanvragen via telefoonnummer 035 - 760 48 00 of via het contactformulier. Eventueel gevolgde lessen worden separaat in rekening gebracht.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Kom naar de open avond op 31 mei in Utrecht!

Zoek je een opleiding en wil je graag een persoonlijk advies?

Tijdens de open avond kun je lesmateriaal inkijken, kom je alles te weten over onze lesmethoden en kan een ervaren adviseur je in een persoonlijk adviesgesprek helpen bij het kiezen van de juiste opleiding.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.