banner

Kan ik een gemiste (trainings)bijeenkomst inhalen?

Opleidingen/modules
Indien de bijeenkomstenplanning het toelaat, biedt ISBW je de mogelijkheid om een bijeenkomst op een ander moment in te halen, in een andere groep. Wanneer je van deze gelegenheid gebruik wenst te maken, adviseren wij je dit tijdig aan ons kenbaar te maken, telefonisch of via het contactformulier. Graag vernemen wij van jou de datum van de bijeenkomst die je niet kunt bijwonen in jouw eigen groep. Wij nemen de alternatieven die wij je op dat moment kunnen aanbieden met je door. Je kunt vervolgens aangeven van welke inhaalmogelijkheid je gebruik wilt maken.

Trainingen
Het is niet mogelijk om een gemiste trainingsdag in te halen (in een andere groep). Wel bieden wij de mogelijkheid om de gehele training op een later tijdstip te volgen. Dit kun je aan ons kenbaar maken door een wijzigingsformulier volledig in te vullen en ondertekend retour te sturen. Aan het doorschuiven van de training zijn kosten (€ 125,-) verbonden. Je kunt het wijzigingsformulier aanvragen via telefoonnummer 035 - 760 48 00 of via het contactformulier. Eventueel gevolgde lessen worden separaat in rekening gebracht.

-

Het oordeel is binnen, studenten beoordelen ISBW met een 8,5!

”IK HEB DOOR DEZE OPLEIDING MEER INZICHT GEKREGEN IN DE BEDRIJFSVOERING VAN ONZE ORGANISATIE”

Christiaan Verschoor
Sectorco├Ârdinator Wijkwerk
Stichting Netwerk

Voordeel bij ISBW!

Schrijf je in voor een opleiding in het najaar en profiteer.

  • Je betaalt pas in september
  • Je betaalt geen inschrijfgeld
  • Je ontvangt gratis het managementboek van het jaar 2017

Meer informatie

Download nu gratis ‘Veranderen doe je samen’

En ontdek wat bijdraagt tot succesvol verandermanagement
Ben jij als leidinggevende of (project)manager betrokken bij het doorvoeren van veranderingen in jouw organisatie? Wil je graag weten hoe je de weerstand die vaak optreedt tegen deze veranderingen kunt ombuigen naar betrokkenheid en enthousiasme? Lees nu de whitepaper en kom alles te weten over verandermanagement.
Download de whitepaper

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

Bekijk op je gemak alle opleidingen.

Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Onze website maakt gebruik van cookies.