Voorlichtingsbijeenkomsten

Wil je kennismaken of een persoonlijk adviesgesprek? Kom dan naar een van onze voorlichtingsbijeenkomsten.

Open Avond op 29 november te Utrecht

Wij kunnen je helpen met het kiezen van de juiste opleiding. Tijdens onze open avonden geven we je onder het genot van een drankje graag advies en helpen we je bij het kiezen van een opleiding of training die op dit moment in je loopbaan het beste bij jou past. Je komt ook alles te weten over de ISBW Action Learning Methode. Met deze bewezen effectieve methode leer je vandaag wat je morgen al toepast in je werk. Verder hebben we lesmateriaal voor je klaarliggen om te bekijken

Programma

  • 18:30 Inloop koffie/thee
  • 19:00 Algemene presentatie over ons opleidingsaanbod en onze unieke manier van werken: jij en jouw persoonlijke doelstellingen staan in de hele opleiding centraal!
  • 19:30 Persoonlijk adviesgesprek. Met een van onze studieadviseurs bespreek je je persoonlijke wensen en doelstellingen en kijk je naar opleidingen die daarbij passen. 

Gratis assessment voor het beste advies

Er is alle tijd en ruimte voor een persoonlijk adviesgesprek met een ervaren opleidingsadviseur. Samen bekijken jullie welke opleiding het beste bij jouw wensen en doelstellingen past. Je haalt het maximale uit dit gesprek als je je cv meeneemt en vooraf het gratis assessment doet.

Inloopspreekuur bij ISBW 

Wil je graag eens bij ons langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek/spreekuur onder het genot van een kopje koffie of thee? Je bent van harte welkom. Meld je aan en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Overzicht van de voorlichtingsbijeenkomsten

Open Avond
29 november 2018
donderdag
19:00 - 22:00
Utrecht