banner
  • Alleen de kennis die je nodig hebt 
  • Vaardigheden om kennis toe te passen
  • Gericht op jouw dagelijkse praktijk

Wil je ons ontmoeten?

Wil je kennismaken of een persoonlijk adviesgesprek? Kom dan naar een van onze voorlichtingsbijeenkomsten.

Open Avond op 23 augustus te Utrecht

Wij kunnen je helpen met het kiezen van de juiste opleiding. Tijdens onze open avonden geven we je onder het genot van een drankje graag advies en helpen we je bij het kiezen van een opleiding of training die op dit moment in je loopbaan het beste bij jou past. Je komt ook alles te weten over de ISBW Action Learning Methode. Met deze bewezen effectieve methode leer je vandaag wat je morgen al toepast in je werk. Verder hebben we lesmateriaal voor je klaarliggen om te bekijken

Programma

  • 18:30 Inloop koffie/thee
  • 19:00 Algemene presentatie over ons opleidingsaanbod en onze unieke manier van werken: jij en jouw persoonlijke doelstellingen staan in de hele opleiding centraal!
  • 19:30 Persoonlijk adviesgesprek. Met een van onze studieadviseurs bespreek je je persoonlijke wensen en doelstellingen en kijk je naar opleidingen die daarbij passen. 

Gratis assessment voor het beste advies

Er is er alle tijd en ruimte voor een persoonlijk adviesgesprek met een ervaren opleidingsadviseur. Samen bekijken jullie welke opleiding het beste bij jouw wensen en doelstellingen past. Je haalt het maximale uit dit gesprek als je je cv meeneemt en vooraf het gratis assessment doet.

Aanmelden      Assessment     

 

Inloopspreekuur bij ISBW 

Wil je graag eens bij ons langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek/spreekuur onder het genot van een kopje koffie of thee? Je bent van harte welkom. Meld je aan en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Overzicht van de voorlichtingsbijeenkomsten

Type bijeenkomst

Datum

Dag

Tijdstip

Locatie

Aanmelden

Open Avond donderdag Utrecht Aanmelden
Open Avond donderdag Utrecht Aanmelden
Open Avond donderdag Utrecht Aanmelden
Open Avond donderdag Utrecht Aanmelden

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Kom naar de open avond op 23 augustus in Utrecht!

Zoek je een opleiding en wil je graag een persoonlijk advies?

Tijdens de open avond kun je lesmateriaal inkijken, kom je alles te weten over onze lesmethoden en kan een ervaren adviseur je in een persoonlijk adviesgesprek helpen bij het kiezen van de juiste opleiding.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren