Studiegids aanvragen


 

Vertrouwde kwaliteit

ISBW beschikt over alle relevante kwaliteitskeurmerken en erkenningen die in Nederland gelden op het gebied van opleiding en training.

Cedeo-erkenning

ISBW is trots op zijn Cedeo-erkenning! Zowel de open opleidingen als de incompany-opleidingen hebben het kwaliteitskeurmerk van Cedeo. Voor een Cedeo-erkenning dient minimaal 80% van de ondervraagden tevreden tot zeer tevreden te zijn. Het laatste Cedeo-onderzoek leverde een klanttevredenheidsscore van 96,5% op!

 

NRTO

NCOI Groep is aangesloten bij NRTO. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die je kunt vinden op de website http://www.nrto.nl/kwaliteitslabels_en_keurmerken/gedragscodes. De algemene voorwaarden van de NRTO kun je vinden op de website http://www.nrto.nl/kwaliteitslabels_en_keurmerken/algemene-voorwaarden/

ISO 9001

ISBW is gecertificeerd conform ISO 9001. Dat wil zeggen dat alle processen aan kwaliteitstandaarden voldoen en uitstekend onder controle zijn. Als student kun je ervan uitgaan dat ISBW een betrouwbare opleider is, die waarmaakt wat hij belooft. Ieder jaar wordt een audit gedaan door een externe auditor en iedere 3 jaar vindt een nieuwe certificering plaats.

ISO 27001

ISBW is gecertificeerd conform ISO 27001. ISO 27001 beschrijft hoe een organisatie procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan. Ons doel is om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie zeker te stellen en te beschermen tegen bijvoorbeeld hackers. Dit betekent voor jou dat we voldoen aan informatieveiligheid en aan de wettelijke eisen rondom privacy (AVG). Hierdoor ben je er als student van verzekerd dat we vertrouwelijk en op betrouwbare manier met al je gegevens omgaan.

NIMA-opleider

Je bent er met je keuze voor ISBW van verzekerd dat de NIMA-opleidingen je uitstekend voorbereiden op de landelijke examens van het NIMA.

APMG

De opleidingen PRINCE2® die ISBW aanbiedt, worden verzorgd in samenwerking met Computrain. Computrain is officieel erkend door APMG als ATO (Accredited Training Organisation). Zo weet je zeker dat de training en het studiemateriaal aansluiten bij de exameneisen.

NVAO

De HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool ISBW zijn volledig opgezet volgens de strenge accreditatievereisten van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). De deelprogramma’s maken altijd deel uit van een volledige Bachelor. Daarmee kun je vanuit een deelprogramma altijd doorstuderen naar een officieel HBO Bachelordiploma. 

Hier zie je een overzicht van geaccrediteerde opleidingen van ISBW met bijbehorende CROHO-code:

  • Associate Degree Operationeel Manager, Code opleiding 80092
  • HBO Bachelor Bedrijfskunde, Code opleiding 34035
  • HBO Bachelor Human Resource Management, Code opleiding 34609

CRKBO

ISBW is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). In het Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Businesspartners

ISBW werkt veelvuldig samen met externe partijen en businesspartners die een toegevoegde waarde zijn voor onze opleidingen en trainingen. Zo zorgen wij ervoor dat specialistische kennis en vaardigheden gewaarborgd blijven in onze opleidingen en trainingen.

Boertien Vergouwen Overduin

Op het gebied van vaardigheidstrainingen werkt ISBW samen met Boertien Vergouwen Overduin. Uitvinders van het trainingsvak in Nederland en leidend in de segmenten Communicatie, Management & Leiderschap, Klantgerichtheid en Persoonlijke Effectiviteit. ISBW werkt graag met Boertien Vergouwen Overduin samen om professionele vakontwikkeling en ontwikkeling van intermenselijke kwaliteiten met elkaar te verbinden. Een winnende combinatie waarmee je zowel binnen je organisatie, als op persoonlijk vlak winst behaalt.

LECTRIC

Voor opleidingen op het gebied van online marketing en communicatie werkt ISBW samen met LECTRIC. Het ontwikkelen van relevante content voor jouw doelgroep, storytelling en het hebben van een goede online communicatiestrategie wordt steeds belangrijker voor de hedendaagse professional. LECTRIC is in deze branche de grootste en meest gespecialiseerde opleider in Nederland.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 

Alles nog eens rustig doorlezen

Wil je graag rustig op de bank nog eens het gehele opleidingsaanbod van ISBW doornemen? Vraag de gratis studiegids aan en bekijk wat ISBW voor jou kan betekenen als de opleider van meer dan een miljoen effectieve managers.
 
Wil je graag rustig op de bank nog eens het gehele opleidingsaanbod van ISBW doornemen? Vraag de gratis studiegids aan en bekijk wat ISBW voor jou kan betekenen als de opleider van meer dan een miljoen effectieve managers.

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.