banner

Wanneer ontvang ik mijn studiemateriaal?

Twee tot vier weken voor aanvang van je opleiding staat de inhoud van de lessen en de voorbereiding op e-Connect, je digitale leeromgeving. De studieboeken ontvang je uiterlijk een week voor de start van de opleiding. Bestaat jouw opleiding uit meerdere modules (vakken), dan ontvang je per module het bijbehorende studiepakket. Bij trainingen ontvang je jouw studiemateriaal vaak tijdens de eerste bijeenkomst. Aanvullende materialen worden door jouw docent/trainer tijdens de opleiding/training uitgereikt.
 
ISBW besteedt de grootste zorg aan de ontwikkeling en verbetering van het studiemateriaal. Wij werken met een continue kwaliteitscyclus. Hiermee zorgen wij ervoor dat het materiaal altijd up-to-date is. Om die reden is het dan ook niet mogelijk om het studiemateriaal eerder te ontvangen.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Kom naar de open avond op 31 mei in Utrecht!

Zoek je een opleiding en wil je graag een persoonlijk advies?

Tijdens de open avond kun je lesmateriaal inkijken, kom je alles te weten over onze lesmethoden en kan een ervaren adviseur je in een persoonlijk adviesgesprek helpen bij het kiezen van de juiste opleiding.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.