banner

Wanneer ontvang ik mijn studiemateriaal?

Twee tot vier weken voor aanvang van je opleiding staat de inhoud van de lessen en de voorbereiding op e-Connect, je digitale leeromgeving. De studieboeken ontvang je uiterlijk een week voor de start van de opleiding. Bestaat jouw opleiding uit meerdere modules (vakken), dan ontvang je per module het bijbehorende studiepakket. Bij trainingen ontvang je jouw studiemateriaal vaak tijdens de eerste bijeenkomst. Aanvullende materialen worden door jouw docent/trainer tijdens de opleiding/training uitgereikt.
 
ISBW besteedt de grootste zorg aan de ontwikkeling en verbetering van het studiemateriaal. Wij werken met een continue kwaliteitscyclus. Hiermee zorgen wij ervoor dat het materiaal altijd up-to-date is. Om die reden is het dan ook niet mogelijk om het studiemateriaal eerder te ontvangen.

-

Het oordeel is binnen, studenten beoordelen ISBW met een 7,9!

 

Kom naar de open avond!

Vind je het prettig als wij eens met je meedenken over een goede opleiding voor jou?

Tijdens de open avond krijg je een persoonlijk opleidingsadvies en beantwoorden we al jouw vragen.
We ontmoeten je graag.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

Bekijk op je gemak alle opleidingen.

Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Onze website maakt gebruik van cookies.