banner

Hoe kan ik uitstel aanvragen?

Voor iedere opdracht wordt een inleverdatum bepaald. Dit is meestal drie weken na de laatste bijeenkomst. Het is mogelijk om uw opdracht twee keer kosteloos uit te stellen via e-Connect. Mocht u niet in staat zijn binnen de gestelde termijn uw plan in te leveren, dan kunt u via e-Connect tweemaal kosteloos uitstel aanvragen. De oorspronkelijke inleverdatum wordt dan verlengd met zes weken per uitstel. Het is mogelijk om uitstel aan te vragen tot aan de inleverdatum van het plan. Indien u zelf geen uitstel aanvraagt, en het plan niet tijdig ingeleverd is, dan gaat automatisch de volgende uitsteltermijn van zes weken in. De nieuwe inleverdatum wordt direct zichtbaar op e-Connect. Het is niet mogelijk om uitstel aan te vragen voor de vragen en opdrachten ter voorbereiding op de lessen. Een derde uitstelaanvraag kan aangevraagd worden via een aanvraagformulier (als download beschikbaar op e-Connect). Hiervoor worden altijd kosten in rekening gebracht.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Vroege beslissers pakken voordeel bij ISBW

Schrijf je nu alvast in voor een opleiding in het najaar en profiteer!

Na de zomer die extra stap voor je carrière zetten? Goed plan, want in september starten onze opleidingen en trainingen weer. Dat betekent: nieuwe kansen om jezelf nóg waardevoller op de werkvloer te maken. Meld je vóór 30 juni 2018 aan voor een opleiding in het nieuwe seizoen en profiteer van de voordelen.

Bekijk de voordelen

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren