banner

Hoe kan ik uitstel aanvragen?

Voor iedere opdracht wordt een inleverdatum bepaald. Dit is meestal drie weken na de laatste bijeenkomst. Het is mogelijk om uw opdracht twee keer kosteloos uit te stellen via e-Connect. Mocht u niet in staat zijn binnen de gestelde termijn uw plan in te leveren, dan kunt u via e-Connect tweemaal kosteloos uitstel aanvragen. De oorspronkelijke inleverdatum wordt dan verlengd met zes weken per uitstel. Het is mogelijk om uitstel aan te vragen tot aan de inleverdatum van het plan. Indien u zelf geen uitstel aanvraagt, en het plan niet tijdig ingeleverd is, dan gaat automatisch de volgende uitsteltermijn van zes weken in. De nieuwe inleverdatum wordt direct zichtbaar op e-Connect. Het is niet mogelijk om uitstel aan te vragen voor de vragen en opdrachten ter voorbereiding op de lessen. Een derde uitstelaanvraag kan aangevraagd worden via een aanvraagformulier (als download beschikbaar op e-Connect). Hiervoor worden altijd kosten in rekening gebracht.

-

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Kom naar de open avond op 31 mei in Utrecht!

Zoek je een opleiding en wil je graag een persoonlijk advies?

Tijdens de open avond kun je lesmateriaal inkijken, kom je alles te weten over onze lesmethoden en kan een ervaren adviseur je in een persoonlijk adviesgesprek helpen bij het kiezen van de juiste opleiding.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.