Ik wil mijn vaardigheden ontwikkelen

Met het grote aanbod van ISBW kan iedereen die zich breder wil ontwikkelen om effectiever te zijn in de praktijk zijn of haar vaardigheden in korte tijd versterken. Onder vaardigheden verstaan we jouw capaciteiten om je theoretische kennis in de praktijk toe te passen. Met goed ontwikkelde vaardigheden kom je verder in je werk.

Waarom bij ISBW?

Onze trainingen en opleidingen worden verzorgd door ervaren docenten. Leren door te doen, werken met gerichte oefeningen. Tijdens de opleidingen en trainingen worden theorie en praktijksituaties afgewisseld. Kort en krachtig, zo werken we. ISBW biedt je uitstekende ingrediënten om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Hieronder vind je onze populaire trainingen. Dit zijn uiteraard niet onze enige opleidingen. Bekijk ook onze basisopleidingen op HBO-niveau en MBO-niveau en andere vaardigheidstrainingen.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 

Vind jouw opleiding in de studiegids

Wil je een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde opleidingsaanbod van 2021-2022 in de ISBW-studiegids. Of je nu net begint of al een ervaren manager bent: met deze opleidingen en trainingen ontwikkel jij je door tot de effectieve manager van morgen. Nieuwsgierig?