banner
  • Alleen de kennis die je nodig hebt 
  • Vaardigheden om kennis toe te passen
  • Gericht op jouw dagelijkse praktijk

Ik wil mijn vaardigheden ontwikkelen

Met het grote aanbod van ISBW kan iedereen die zich breder wil ontwikkelen om effectiever te zijn in de praktijk zijn of haar vaardigheden in korte tijd versterken. Onder vaardigheden verstaan we jouw capaciteiten om je theoretische kennis in de praktijk toe te passen. Met goed ontwikkelde vaardigheden kom je verder in je werk.

Waarom bij ISBW?

Onze trainingen en opleidingen worden verzorgd door ervaren docenten. Leren door te doen, werken met gerichte oefeningen. Tijdens de opleidingen en trainingen worden theorie en praktijksituaties afgewisseld. Kort en krachtig, zo werken we. ISBW biedt je uitstekende ingrediënten om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Hieronder vind je onze populaire trainingen. Dit zijn uiteraard niet onze enige opleidingen. Bekijk ook onze basisopleidingen op HBO-niveau en MBO-niveau en andere vaardigheidstrainingen.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Vroege beslissers pakken voordeel bij ISBW

Schrijf je nu alvast in voor een opleiding in het najaar en profiteer!

Na de zomer die extra stap voor je carrière zetten? Goed plan, want in september starten onze opleidingen en trainingen weer. Dat betekent: nieuwe kansen om jezelf nóg waardevoller op de werkvloer te maken. Meld je vóór 30 juni 2018 aan voor een opleiding in het nieuwe seizoen en profiteer van de voordelen.

Bekijk de voordelen

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren