Seminars voor en door professionals

ISBW denkt graag met u mee! 
ISBW organiseert het hele jaar door interessante en zeer leerzame seminars. Elke seminar is toegespitst op een onderwerp binnen het vakgebied management. Experts in het vakgebied worden uitgenodigd om kennis, inspiratie en de laatste ontwikkelingen met u te delen. Tevens heeft u de mogelijkheid om op deze dagen deel te nemen aan interactieve workshops. Kom naar de seminars van ISBW, zodat u de opgedane kennis direct kunt toepassen in uw werk.

  • Experts uit het vakgebied delen kennis en trends
  • Interactieve workshops
  • Direct toepasbaar in uw werk
  • Aanmelden voor het seminar is geheel gratis 

Exclusief ISBW Seminar Ontwikkeling van je medewerkers: eigen initiatief of sturing?

29 september 2016 - Rotterdam

Het leukste van leidinggeven is misschien wel het ontwikkelen van je medewerkers. Niet alleen door ze goed te begeleiden en te ondersteunen, maar ook door ervoor te zorgen dat ze zich blijven ontwikkelen in hun werk. Dit exclusieve seminar over hoe je het beste uit je mensen haalt op 29 september in Rotterdam is gratis toegankelijk. Tijdens het seminar maak je kans op een gratis training Coachend Leidinggeven.

Aanmelden Seminar

 

Seminar Leading Change

24 maart 2016 - Rotterdam
Weten waarom het doorvoeren van veranderingen vaak moeizamer en lastiger is dan u van tevoren had gedacht? Kom naar het ISBW Seminar Leading Change. Dit exclusieve ISBW Seminar over verandermanagement op 24 maart 2016 in Rotterdam is gratis toegankelijk.
 
Bekijk het succesvolle seminar 

 

Seminar Hoe effectief bent u als manager?

10 december 2015 – Rotterdam              
Organisaties worden complexer en doen voortdurend een beroep op uw aanpassingsvermogen als manager. Hoe effectief bent รบ eigenlijk als moderne manager? En hoe krijgt u alles voor elkaar? Laat u inspireren tijdens ons seminar op 10 december in BCN Rotterdam en leer van experts.

Bekijk het succesvolle seminar


Wilt u advies?

Onze deskundige studieadviseurs helpen u graag verder. Bel of mail naar:

Bel mij terug

Studiegids ontvangen?

Studiegids aanvragen

De vijf beloften van ISBW

Kom naar de Open Avond op 23 maart!

Meer informatie en aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.