banner
  • Alleen de kennis die je nodig hebt 
  • Vaardigheden om kennis toe te passen
  • Gericht op jouw dagelijkse praktijk

Seminars voor en door professionals

ISBW denkt graag met je mee! 
ISBW organiseert het hele jaar door interessante en zeer leerzame seminars. Elke seminar is toegespitst op een onderwerp binnen het vakgebied management. Experts in het vakgebied worden uitgenodigd om kennis, inspiratie en de laatste ontwikkelingen met je te delen. Tevens heb je de mogelijkheid om op deze dagen deel te nemen aan interactieve workshops. Kom naar de seminars van ISBW, zodat je de opgedane kennis direct kunt toepassen in je werk.

  • Experts uit het vakgebied delen kennis en trends
  • Interactieve workshops
  • Direct toepasbaar in je werk
  • Aanmelden voor het seminar is geheel gratis 

Exclusief ISBW Seminar Ontwikkeling van je medewerkers: eigen initiatief of sturing?

Werd gehouden op 29 september 2016 - Rotterdam

Het leukste van leidinggeven is misschien wel het ontwikkelen van je medewerkers. Niet alleen door ze goed te begeleiden en te ondersteunen, maar ook door ervoor te zorgen dat ze zich blijven ontwikkelen in hun werk. Dit exclusieve seminar over hoe je het beste uit je mensen haalt werd op 29 september in Rotterdam gehouden en was gratis toegankelijk. Tijdens het seminar maakte je kans op een gratis training Coachend Leidinggeven.

Bekijk het succesvolle seminar

 

Seminar Leading Change

Werd gehouden op 24 maart 2016 - Rotterdam
Weten waarom het doorvoeren van veranderingen vaak moeizamer en lastiger is dan je van tevoren had gedacht? Dit werd ter sprake gesteld op het ISBW Seminar Leading Change. Dit exclusieve ISBW Seminar over verandermanagement werd op 24 maart 2016 in Rotterdam en was gratis toegankelijk.
 
Bekijk het succesvolle seminar 

 

Seminar Hoe effectief ben je als manager?

Werd gehouden op 10 december 2015 – Rotterdam              
Organisaties worden complexer en doen voortdurend een beroep op je aanpassingsvermogen als manager. Hoe effectief ben jij eigenlijk als moderne manager? En hoe krijg jij alles voor elkaar? Je kon je hierover laten inspireren tijdens ons seminar van 10 december 2015 in BCN Rotterdam.

Bekijk het succesvolle seminar

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Kom naar de open avond op 8 maart in Utrecht!

Zoek je een opleiding en wil je graag een persoonlijk advies?

Tijdens de open avond kun je lesmateriaal inkijken, kom je alles te weten over onze lesmethoden en kan een ervaren adviseur je in een persoonlijk adviesgesprek helpen bij het kiezen van de juiste opleiding.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

Bekijk op je gemak alle opleidingen. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Onze website maakt gebruik van cookies.