Menu
ISBW logo

Individuele Re-integratie overeenkomst

 

Wat en voor wie?

Mogelijkheid voor werklozen om zelf invulling te geven aan de reïntegratie mbv een reïntegratiebedrijf Onderdeel van de IRO kan een scholingstraject zijn, een EVC of een korte training. Het UWV bepaalt i.o.m. RBO Groningen of de deelnemer de scholing mag volgen.

Maximaal bedrag IRO is € 5.000,- inclusief btw (hiervan wordt ook het reïntegratiebedrijf betaald).
Dit bedrag kan in uitzonderlijke gevallen (bij zeer moeilijke plaatsingen) oplopen tot € 12.000,- hier zijn geen duidelijke regels aan verbonden. Dit is daarom afhankelijk van het reïntegratiebureau in samenwerking met het UWV.

Wat doet ISBW?

Opleiding moet passen bij de deelnemer en zijn reïntegratieproces. Omdat een deelnemer moet bewijzen dat hij scholing volgt moet er een presentielijst worden bijgehouden.

Wat doet de werkgever?

De opdrachtgever is het UWV/ reïntegratiebedrijf. Zij stellen per deelnemer individuele eisen. Het UWV werkbedrijf (CWI) houdt tekortberoepen bij per regio en landelijk, iedere maand worden cijfers bekend gemaakt op: www.werk.nl .

Wat doet de werknemer

Deelnemer is werkloos en heeft scholing nodig om te kunnen reïntegreren in de arbeidsmarkt. Contacten met de werkcoach zijn essentieel.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.