Menu
ISBW logo

Werken als manager – lees het dagboek van teamleider Merel

Als (startende) manager loop je regelmatig tegen uitdagingen aan waar je als medewerker nog maar weinig mee te maken had. In het Dagboek van een Manager van teamleider Merel vind je een aantal van die herkenbare situaties terug. Van de overgang van teamlid naar leidinggevende, tot aan de balans tussen professionele en vriendschappelijke relaties met teamleden, in het dagboek lees je hoe Merel en haar collega-managers deze situaties ervaren. Meld je gratis aan en ontvang elke maand een hoofdstuk via de mail! 

Vraag het dagboek aan

Meerderheid van de managers vindt dat het vak wordt onderschat 

Uit het Nationaal Management Onderzoek 2024 blijkt dat de verhalen uit het dagboek van Merel herkenbaar zijn voor veel managers in Nederland. Maar liefst 60% van de managers vindt dat hun vak wordt onderschat. Daarnaast voelde bijna de helft van alle managers (43%) zich in het diepe gegooid toen zij als manager begonnen. In het dagboek vind je nog veel meer cijfers over hoe managend Nederland denkt over hun eigen vak. 

Management is meer dan een simpele stap omhoog. Gun jezelf de kennis, vaardigheden en soft-skills die je nodig hebt om een manager te worden waar je team écht wat aan heeft. Ontdek hoe ISBW jou hierbij kan helpen: 

Meer informatie
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.