banner
Vandaag
Leren
Morgen
Toepassen
 • Alleen de kennis die je nodig hebt 
 • Vaardigheden om kennis toe te passen
 • Gericht op jouw dagelijkse praktijk

Opleidingen Psychologie

Wilt u verder leren over het menselijk gedrag, ontwikkelingspsychologie, psychologische verschijnselen en achtergronden? Uw competenties en vaardigheden en verder verbeteren en ontwikkelen op het gebied van Psychologie als professional of als leidinggevende? De psychologie opleidingen zijn weer terug bij ISBW. Een compleet aanbod korte en intensieve praktijkopleidingen psychologie. Elke opleiding behandelt alle essentiële thema’s die u nodig heeft als professional. Naast alle theoretische kennis ontwikkelt u ook uw persoonlijke en professionele vaardigheden zodat u verantwoord en onderbouwd uw potentiele cliënten of werknemers verder kan helpen. Na het volgen van een van de opleidingen kunt u de volgende stap, switch of verdieping zetten in uw carrière.

Psychologie studeren naast uw werk

Door de flexibele en modulaire opzet van onze opleidingen kunt u een opleiding Psychologie perfect combineren met uw werk. Onze ervaren docenten uit uw werkveld begeleiden u uiteraard tijdens uw gehele studie Psychologie. Daarnaast kunt u sparren met studiegenoten, professionals uit hetzelfde werkveld.

Compleet aanbod HBO Psychologie opleidingen

U kunt op verschillende niveaus psychologie studeren bij ISBW. Met een Basisopleiding Psychologie of een HBO Algemene Psychologie legt u een uitstekende basis. Wilt u naast psychologie ook competent maken in een ander vakgebieden? Naast de algemene opleidingen bieden wij u ook specialisaties in organisatiepsychologie en psychologie en coaching. Bent u geïnteresseerd in een volledige HBO Bacheloropleiding? Dan kiest u voor de HBO Bachelor HRM specialisatie Organisatiepsychologie. Wilt u zich naast psychologie verder ontwikkelen op het gebied van coaching dan kunt u kiezen voor de Post HBO psychologie en Coaching. Of is er de behoefte voor een korte en intensieve cursus? Die kunt u ook bij ons volgen. ISBW beschikt als opleidingsinstituut over alle erkenningen. Behaal een kwalitatief praktijkdiploma en volg een opleiding psychologie bij ISBW.

Populaire opleidingen Psychologie

 1. HBO Bachelor HRM, specialisatie Organisatiepsychologie
 2. Post HBO Psychologie en Coaching
 3. Basisopleiding Psychologie
 4. HBO-opleiding Organisatiepsychologie
 5. Training Emotionele Intelligentie

Welke opleiding Psychologie kiest u?

Twijfelt u of wilt u een deskundig opleidingsadvies? Onze opleidingsadviseur staan voor u klaar om u verder te helpen, al uw vragen te beantwoorden en de juiste keuze te maken. U heeft de keuze om met ons te mailen, te chatten en bellen is ook altijd mogelijk op het telefoonnummer: 035 – 7 604 800.

Waarom een studie Psychologie volgen bij ISBW?

 • Kort, intensief en effectief: zorgt ervoor dat u een stap, switch of verdieping in uw carrière realiseert. U kunt in combinatie met werk en privé in korte tijd leren wat u nodig hebt.
 • Praktijkgericht: na het volgen van een opleiding psychologie past u de opgedane kennis en ervaring direct toe in uw werk.
 • Vertrouwde kwaliteit: ISBW is al 85 jaar opleider en beschikt over alle relevante kwaliteitskeurmerken en erkenningen die binnen Nederland gelden.

Oftewel: een waardevolle aanvulling op uw cv als professional Zet de volgende stap, switch of verdieping en volg een hbo psychologie naast uw werk.

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 • Na acht vragen al een professionele uitslag
 • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
 • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen'
NAAR DE ASSESSMENTTOOL

Het oordeel is binnen, studenten beoordelen ISBW met een 8,5!

”IK HEB DOOR DEZE OPLEIDING MEER INZICHT GEKREGEN IN DE BEDRIJFSVOERING VAN ONZE ORGANISATIE”

Christiaan Verschoor
Sectorcoördinator Wijkwerk
Stichting Netwerk

Kom naar de open avond!

Vind je het prettig als wij eens met je meedenken over een goede opleiding voor jou?

Tijdens de open avond krijg je een persoonlijk opleidingsadvies en beantwoorden we al jouw vragen.
We ontmoeten je graag.

Aanmelden

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

Bekijk op je gemak alle opleidingen.

Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Onze website maakt gebruik van cookies.