MKB Opleidingen

Speciaal voor professionals binnen het MKB

Hoe toon je leiderschap binnen het MKB? En hoe ga je om met prioriteiten en innovaties? De antwoorden krijg je bij onze MKB-opleidingen. Met...

Lees meer

Speciaal voor professionals binnen het MKB

Hoe toon je leiderschap binnen het MKB? En hoe ga je om met prioriteiten en innovaties? De antwoorden krijg je bij onze MKB-opleidingen. Met een speciaal toegevoegde module doe je waardevolle kennis...

Lees meer

Speciaal voor professionals binnen het MKB

Hoe toon je leiderschap binnen het MKB? En hoe ga je om met prioriteiten en innovaties? De antwoorden krijg je bij onze MKB-opleidingen. Met een speciaal toegevoegde module doe je waardevolle kennis...

Lees meer

MKB Opleidingen: 12 opleidingen

Praktijkopleidingen (HBO-niveau) (10) Met de praktijkgerichte opleidingen van ISBW ga je direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie, maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk. ISBW biedt je complete programma’s met alles wat je nu nodig hebt. Snel en direct toepasbaar in jouw eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een uitstekende start als je de ambitie hebt om verder te studeren en zelfs een erkende HBO-opleiding te gaan volgen.

NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Praktijkopleidingen (HBO-niveau)
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Praktijkopleidingen (HBO-niveau)
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Praktijkopleidingen (HBO-niveau)

Vaardigheidstraining (2) ISBW biedt je een breed aanbod van vaardigheidstrainingen van meestal 2 of 3 dagen om in korte tijd jouw vaardigheden te versterken. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers. Leren door te doen, werken met gerichte oefeningen in de praktijk. Nu aan de slag met wat je nu nodig hebt.

Speciaal voor professionals binnen het MKB

Hoe toon je leiderschap binnen het MKB? En hoe ga je om met prioriteiten en innovaties? De antwoorden krijg je bij onze MKB-opleidingen. Met een speciaal toegevoegde module doe je waardevolle kennis op die je direct kunt toepassen binnen het MKB.

Ondernemen in moeilijke tijden

Juist nu, in deze moeilijke tijd, kom je als ondernemer voor uitdagingen te staan waar je van tevoren niet aan gedacht had. Misschien moet je jouw bedrijf reorganiseren en er met minder mensen voor zorgen dat alles goed blijft draaien. Je krijgt ineens met vragen te maken als:

  • Moet je nu ook zelf gaan leidinggeven? 
  • Komt de leiding in handen van iemand die daar geen ervaring mee heeft?
  • Hoe zorg je ervoor dat alles binnen je bedrijf gestructureerd blijft verlopen?
  • Hoe ga je in deze tijd efficiënt om met personeelszaken en marketing?
  • Hoe ga je om met innovaties? 
  • Hoe bepaal je je prioriteiten? 

Al deze vragen en uitdagingen komen aan bod in onze MKB-opleidingen.

Korte MKB-opleidingen met een speciale module

Ons MKB-aanbod bestaat uit korte, krachtige opleidingen waarin een speciale module is opgenomen: “MKB in de praktijk”.  Tijdens een – speciaal voor het MKB georganiseerde – lesdag ga je aan de slag met relevante onderwerpen uit de werkpraktijk. Deze onderwerpen leveren jij en je medestudenten aan en bespreek je vervolgens met elkaar. Bij het oplossen van vraagstukken staat de toepassing van het MKB waar jij eigenaar, manager of werknemer bent, centraal. En dat is bijzonder waardevol. Het volgen van deze module zorgt namelijk niet alleen voor nieuwe inzichten, ook kun je je eigen kennis van het vakgebied overdragen en anderen inspireren met jouw MKB-ervaring.    

Een belangrijk netwerkelement

Binnen het MKB is netwerken een belangrijk onderdeel. Het is immers dé manier om je bedrijf te laten groeien en successen te boeken. Nu, maar ook in de nabije toekomst. Bij ISBW beseffen we dat maar al te goed. Daarom hebben we in deze nieuwe module een belangrijk netwerkelement ingebouwd. Zo krijg jij de gelegenheid om te sparren met vakgenoten en je netwerk uit te breiden.

Let op! Om je diploma aan het einde van je opleiding in ontvangst te nemen, is het volgen van de module “MKB in de Praktijk” verplicht.

Wil jij je MKB-kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Word de effectieve manager van morgen, schrijf je hierboven in voor een van onze MKB-opleidingen.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Vind jouw opleiding in de studiegids

Wil je een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde opleidingsaanbod van 2021-2022 in de ISBW-studiegids. Of je nu net begint of al een ervaren manager bent: met deze opleidingen en trainingen ontwikkel jij je door tot de effectieve manager van morgen. Nieuwsgierig?

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.