• De opleider voor effectieve managers
 • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
 • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

MKB Opleidingen

Speciaal voor professionals binnen het MKB

Hoe toon je leiderschap binnen het MKB? En hoe ga je om met prioriteiten en innovaties? De antwoorden krijg je bij onze MKB-opleidingen. Met een...

Lees meer

Speciaal voor professionals binnen het MKB

Hoe toon je leiderschap binnen het MKB? En hoe ga je om met prioriteiten en innovaties? De antwoorden krijg je bij onze MKB-opleidingen. Met een speciaal toegevoegde module doe je waardevolle kennis...

Lees meer

Speciaal voor professionals binnen het MKB

Hoe toon je leiderschap binnen het MKB? En hoe ga je om met prioriteiten en innovaties? De antwoorden krijg je bij onze MKB-opleidingen. Met een speciaal toegevoegde module doe je waardevolle kennis...

Lees meer

MKB Opleidingen: 0 opleiding

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
STAP - budget
Duur
Filters

Speciaal voor professionals binnen het MKB

Hoe toon je leiderschap binnen het MKB? En hoe ga je om met prioriteiten en innovaties? De antwoorden krijg je bij onze MKB-opleidingen. Met een speciaal toegevoegde module doe je waardevolle kennis op die je direct kunt toepassen binnen het MKB.

Ondernemen in moeilijke tijden

Juist nu, in deze moeilijke tijd, kom je als ondernemer voor uitdagingen te staan waar je van tevoren niet aan gedacht had. Misschien moet je jouw bedrijf reorganiseren en er met minder mensen voor zorgen dat alles goed blijft draaien. Je krijgt ineens met vragen te maken als:

 • Moet je nu ook zelf gaan leidinggeven? 
 • Komt de leiding in handen van iemand die daar geen ervaring mee heeft?
 • Hoe zorg je ervoor dat alles binnen je bedrijf gestructureerd blijft verlopen?
 • Hoe ga je in deze tijd efficiënt om met personeelszaken en marketing?
 • Hoe ga je om met innovaties? 
 • Hoe bepaal je je prioriteiten? 

Al deze vragen en uitdagingen komen aan bod in onze MKB-opleidingen.

Korte MKB-opleidingen met een speciale module

Ons MKB-aanbod bestaat uit korte, krachtige opleidingen waarin een speciale module is opgenomen: “MKB in de praktijk”.  Tijdens een – speciaal voor het MKB georganiseerde – lesdag ga je aan de slag met relevante onderwerpen uit de werkpraktijk. Deze onderwerpen leveren jij en je medestudenten aan en bespreek je vervolgens met elkaar. Bij het oplossen van vraagstukken staat de toepassing van het MKB waar jij eigenaar, manager of werknemer bent, centraal. En dat is bijzonder waardevol. Het volgen van deze module zorgt namelijk niet alleen voor nieuwe inzichten, ook kun je je eigen kennis van het vakgebied overdragen en anderen inspireren met jouw MKB-ervaring.    

Een belangrijk netwerkelement

Binnen het MKB is netwerken een belangrijk onderdeel. Het is immers dé manier om je bedrijf te laten groeien en successen te boeken. Nu, maar ook in de nabije toekomst. Bij ISBW beseffen we dat maar al te goed. Daarom hebben we in deze nieuwe module een belangrijk netwerkelement ingebouwd. Zo krijg jij de gelegenheid om te sparren met vakgenoten en je netwerk uit te breiden.

Let op! Om je diploma aan het einde van je opleiding in ontvangst te nemen, is het volgen van de module “MKB in de Praktijk” verplicht.

Wil jij je MKB-kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Word de effectieve manager van morgen, schrijf je hierboven in voor een van onze MKB-opleidingen.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
 • Na acht vragen al een professionele uitslag
 • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
 • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.