• De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Leidinggeven

Professioneel leidinggeven is een vak. Een vak dat je kunt leren in een cursus leidinggeven van ISBW. Je maakt kennis met verschillende leiderschapsstijlen en ontdekt in welke situatie...

Lees meer

Professioneel leidinggeven is een vak. Een vak dat je kunt leren in een cursus leidinggeven van ISBW. Je maakt kennis met verschillende leiderschapsstijlen en ontdekt in welke situatie je welke stijl het beste kunt inzetten. Verder leer je...

Lees meer

Professioneel leidinggeven is een vak. Een vak dat je kunt leren in een cursus leidinggeven van ISBW. Je maakt kennis met verschillende leiderschapsstijlen en ontdekt in welke situatie je welke stijl het beste kunt inzetten. Verder leer je...

Lees meer

Leidinggeven: 15 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
STAP - budget
Filters

Post HBO-opleidingen (3)

Trainingen (4)

Vakopleidingen (5)

HBO-deelprogramma's (3)

Professioneel leidinggeven is een vak. Een vak dat je kunt leren in een cursus leidinggeven van ISBW. Je maakt kennis met verschillende leiderschapsstijlen en ontdekt in welke situatie je welke stijl het beste kunt inzetten. Verder leer je hoe je jouw mensen optimaal motiveert en ondersteunt en hoe je snel en doelgericht het gewenste resultaat behaalt. Ook het delegeren van taken komt aan de orde.

Opleiding tot leidinggevende?

Wil jij een opleiding tot leidinggevende volgen? Ben je (aankomend) leidinggevende en zoek je praktische kennis en vaardigheden om je leidinggevende rol zo goed mogelijk te vervullen? Dan is de Basistraining leidinggeven bijzonder geschikt voor je. Je gaat aan de slag met de taken en rollen van leidinggevenden. Je oefent praktische vaardigheden, zoals duidelijk communiceren en het voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken.

Coachend Leidinggeven

Heb je al meer ervaring als leidinggevende en wil je je meer bekwamen in een bepaalde stijl van leidinggeven, zoals coachend leiderschap? Denk dan eens aan de training Coachend leidinggeven. Coachend leidinggeven is de meest effectieve stijl van leidinggeven als je je team wilt stimuleren en motiveren zich verder te ontwikkelen. Je leert hoe je de potentiële kwaliteiten van je medewerkers stimuleert, zodat zij optimaal gaan presteren.

Inspirerend leidinggeven

Coachend leiderschap en inspirerend leiderschap zijn beide stijlen van leidinggeven die bijdragen aan effectief leiderschap. Als je in korte tijd je vaardigheden in leidinggeven wilt ontwikkelen, dan is de opleiding Effectief Leidinggeven een uitstekende keuze. Na het volgen van dit korte, praktijkgerichte programma beschik je over een eigen stijl van leidinggeven en kun je die aanpassen aan een situatie of gesprekspartner. Je kunt je mensen motiveren en inspireren en hiermee voor een goede sfeer binnen het team zorgen. Je geeft effectief feedback en luistert goed naar de feedback die je krijgt van jouw medewerkers. Zo leid je jouw team resultaat- en mensgericht.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.