Persoonlijke Effectiviteit

We hebben het steeds drukker op ons werk: overvolle inboxen, uitlopende meetings, ongeduldige collega’s en veeleisende opdrachtgevers vragen continu onze aandacht. Juist in deze drukke...

Lees meer

We hebben het steeds drukker op ons werk: overvolle inboxen, uitlopende meetings, ongeduldige collega’s en veeleisende opdrachtgevers vragen continu onze aandacht. Juist in deze drukke tijden is het van groot belang om jezelf staande te houden....

Lees meer

We hebben het steeds drukker op ons werk: overvolle inboxen, uitlopende meetings, ongeduldige collega’s en veeleisende opdrachtgevers vragen continu onze aandacht. Juist in deze drukke tijden is het van groot belang om jezelf staande te houden....

Lees meer

Persoonlijke Effectiviteit: 21 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
STAP - budget
Duur
Filters

Praktijkopleidingen (HBO-niveau) (1) Met de praktijkgerichte opleidingen van ISBW ga je direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie, maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk. ISBW biedt je complete programma’s met alles wat je nu nodig hebt. Snel en direct toepasbaar in jouw eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een uitstekende start als je de ambitie hebt om verder te studeren en zelfs een erkende HBO-opleiding te gaan volgen.

Vaardigheidstraining (19) ISBW biedt je een breed aanbod van vaardigheidstrainingen van meestal 2 of 3 dagen om in korte tijd jouw vaardigheden te versterken. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers. Leren door te doen, werken met gerichte oefeningen in de praktijk. Nu aan de slag met wat je nu nodig hebt.

Executive Masterclass (1) Een Executive Masterclass is onderdeel van een volledige Executive Master en bestaat uit een compleet programma rondom een bepaald onderwerp of thema op Masterniveau. Het programma is altijd gericht op je persoonlijke leerdoelen, waardoor je precies datgene leert wat voor jou van belang is. Een Executive Masterclass wordt niet formeel afgerond met een officieel erkend diploma, maar met een instituutscertificaat.

We hebben het steeds drukker op ons werk: overvolle inboxen, uitlopende meetings, ongeduldige collega’s en veeleisende opdrachtgevers vragen continu onze aandacht. Juist in deze drukke tijden is het van groot belang om jezelf staande te houden. Onze trainingen persoonlijke effectiviteit helpen je hierbij.

Wat is persoonlijke effectiviteit?

Persoonlijke effectiviteit draait om doelmatig, effectief en succesvol handelen. Door je tijd en energie te besteden aan wat er echt toe doet, haal je niet alleen het beste uit je dag, maar vooral ook uit jezelf. Denk hierbij aan zaken als assertiviteit en timemanagement, maar ook het verbeteren van je zelfvertrouwen, uitstraling en communicatievaardigheden.

Altijd een passende persoonlijke effectiviteit-training bij ISBW

Wil je doelgerichter en slagvaardiger te werk gaan of beter kunnen communiceren met veel verschillende mensen? Denk je vaak mee met managers over hoe zij hun doelen het beste kunnen realiseren, of wil je optimaal functioneren bij het behalen van je eigen doelen? Dan zit je goed met een training of cursus persoonlijke effectiviteit van ISBW. De meeste van onze trainingen zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar persoonlijke effectiviteit wil verbeteren. Daarnaast bieden we enkele trainingen op HBO- of Post HBO-niveau.

Populaire trainingen persoonlijke effectiviteit

Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijke effectiviteit-training kan het best lastig zijn om een keuze te maken. Bij ISBW vind je namelijk een groot aantal relevante trainingen, van timemanagement  tot overtuigend en inspirerend presenteren. Welke training of cursus het meest geschikt is voor jou, is natuurlijk afhankelijk van welke kwaliteiten je verder wilt ontwikkelen. Om je een beetje op weg te helpen met je keuze lichten we hieronder twee populaire trainingen voor je uit.

Training Persoonlijke Effectiviteit

In de resultaatgerichte Training Persoonlijke Effectiviteit ontdek je wie je bent, wie je wilt zijn en hoe je je talenten het beste inzet. Je bent zo in staat doelmatig, effectief en succesvol te handelen. De training wordt begeleid door een zeer ervaren trainer. Om de impact te vergroten werk je daarnaast ook met een trainingsacteur. Beiden helpen je met het oefenen van je nieuwe gedrag.

Training Persoonlijke Kracht en Uitstraling

Tijdens de Training Persoonlijke Kracht en Uitstraling leer je hoe je jouw persoonlijke kracht kunt inzetten. Door aan de slag te gaan met zelfanalyse ontdek je je kracht, herken je je eigen blokkades en leer je hoe je die doorbreekt. Je durft je eigen kracht in te zetten en versterkt daarmee je persoonlijke kwaliteiten en uitstraling.

Vind de Training Persoonlijke Effectiviteit die bij je past

Kijk voor een compleet overzicht van onze Trainingen Persoonlijke Effectiviteit bovenaan deze pagina. Weet je niet goed welke training het best bij je past? Dan staan onze opleidingsadviseurs graag voor je klaar.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.