Menu
ISBW logo
ISBW logo
  • De opleider voor effectieve managers
  • Ervaren docenten met oog voor jouw praktijk
  • Vandaag leren, morgen effectief leidinggeven

Management

Een team of zelfs een hele afdeling managen: als manager heb je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Wil jij manager worden, of ben je al manager en wil je je kennis en vaardigheden...

Lees meer

Een team of zelfs een hele afdeling managen: als manager heb je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Wil jij manager worden, of ben je al manager en wil je je kennis en vaardigheden aanscherpen? Volg dan een management-opleiding...

Lees meer

Een team of zelfs een hele afdeling managen: als manager heb je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Wil jij manager worden, of ben je al manager en wil je je kennis en vaardigheden aanscherpen? Volg dan een management-opleiding...

Lees meer

Management: 47 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag / Avond
Duur
Filters

HBO-Opleidingen (3)

HBO Associate degree (1)

Post HBO-opleidingen (7)

Trainingen (6)

Masteropleidingen (3)

Vakopleidingen (16)

HBO-deelprogramma's (11)

Een team of zelfs een hele afdeling managen: als manager heb je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Wil jij manager worden, of ben je al manager en wil je je kennis en vaardigheden aanscherpen? Volg dan een management-opleiding bij ISBW. We hebben een breed aanbod aan management-opleidingen in deeltijd voor beginnende én ervaren managers.

Manager worden

Veel nieuwe managers zijn doorgegroeid van medewerker uit het team naar manager van het team. Maar als je heel goed bent in het werk dat je team uitvoert, betekent dat nog niet dat je ook een goede manager bent. Want hoe motiveer je je werknemers? Hoe verbeter je werkprocessen? En hoe leidt je een project? Managen is echt een vak. En ook als je al meer ervaring hebt, kun je nog bepaalde kanten van jezelf ontwikkelen om een betere allround manager te worden.

Hiervoor volg je een opleiding. Bij ISBW vind je een ruim aanbod aan management-opleidingen. Van korte HBO-programma's tot volledig erkende HBO Bachelor-opleidingen. Of je nu net begint, of al veel ervaring hebt en je je verder wilt ontwikkelen. Al onze opleidingen zijn in deeltijd, zodat je ze naast je baan kunt volgen. Alles wat je leert kun je meteen toepassen in de praktijk.

Opleiding Management volgen

Een van onze opleidingen is bijvoorbeeld het populaire HBO-programma Management. De opleiding is speciaal bedoeld voor (startende) managers die een goede basis willen leggen voor een middenkaderfunctie. Na het volgen van deze opleiding heb je inzicht in management, organisatie en beleid. Je beheerst verschillende stijlen van leidinggeven, kunt uitgebreide planningen maken en weet hoe je échte resultaten boekt voor je organisatie. In slechts 1 jaar tijd ontwikkel je jezelf tot een actiegerichte manager.

Ontwikkel je met Post HBO Management

Een andere veelgekozen opleiding is de Post HBO Management. Ben jij een ervaren manager of iemand met veel ervaring in een ander vakgebied, en wil je jezelf op hoog niveau ontwikkelen? Deze Post HBO-opleiding zit tussen een HBO- en Masteropleiding in. In deze opleiding leer je verschillende managementmethoden en -technieken toepassen, ontwikkel je je eigen leiderschapsstijl waarmee je je medewerkers meekrijgt, stel je strategieën op en implementeer je deze op een succesvolle manier in de organisatie. Ook ontdek je de positie van jouw organisatie in de markt en weet je hoe je deze kunt beïnvloeden. Hierdoor heb jij in 1 jaar tijd alles in huis om een daadkrachtige manager te worden.

Verbeter je bedrijfsprocessen met Post HBO Management en Organisatie

Ben je op zoek naar een kortere cursus of opleiding waarin je meer leert over het verbeteren van bedrijfsprocessen en het inrichten van organisaties? En ben je leidinggevende, projectleider, verandermanager of operations manager? Dan is Post HBO Management en Organisatie de opleiding voor jou. In 3 maanden tijd leer je organisaties effectief te sturen en een werkbare organisatie-inrichting in te stellen. Je gebruikt big data, verkoop- en financiële resultaten om de voortgang van werkzaamheden te meten en optimalisatiekansen in beeld te brengen.

Vind jouw management-opleiding

Daarnaast bieden we je bij ISBW nog veel meer verschillende opleidingen. Bekijk snel het hele aanbod hierboven en schrijf je in voor de management-opleiding die past bij wat jij wilt leren. En heb je nog vragen over een bepaalde opleiding, of wil je persoonlijk advies? Bel onze opleidingsadviseurs dan op 035 - 20 03 648 of stel je vraag online. We helpen je graag verder.

In twee minuten weten welke opleiding bij je past?

Doe het gratis assessment!
 
  • Na acht vragen al een professionele uitslag
  • Gebaseerd op het Quinn model: Leiderschapsstijlen
  • Ontvang gratis het boek 'Effectief Managen' ter waarde van €19.95

 

Open avond

Is het tijd voor een volgende stap in je carrière? En wil je weten of de opleidingen van ISBW bij jouw ambities passen? Kom dan naar onze open avond. Tijdens de open avond bekijk je welke opleiding het best bij je past.

 
Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!​
Hoe effectief ben jij als manager? Een belangrijke vraag om jezelf regelmatig te stellen: als je net begint, maar juist ook als je al heel ervaren bent. Om je hierin te inspireren, prikkelen en uitdagen kun je nu gratis het ISBW-boek over effectief management aanvragen. Wij sturen het naar je toe!
Kunnen we je verder helpen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.