banner
  • Alleen de kennis die je nodig hebt 
  • Vaardigheden om kennis toe te passen
  • Gericht op jouw dagelijkse praktijk

Training Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

Haal meer uit deze belangrijke gesprekken - 2 dagen

Niveau
Vaardigheidstraining

ISBW biedt u een breed aanbod van vaardigheidstrainingen van meestal 2 of 3 dagen om in korte tijd uw vaardigheden te versterken. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers. Leren door te doen, werken met gerichte oefeningen in de praktijk. Nu aan de slag met wat u nu nodig heeft.

Duur
2 dagen
Opleidingsvarianten
Dag
Brochure downloadenUitgebreide informatie in pdfKostenoverzichtVraag een kostenoverzicht aan Direct inschrijvenIn 5 minuten ingeschreven

035 - 7 604 800

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.
Algemeen

Functionerings- en beoordelingsgesprekken zijn belangrijke instrumenten voor elke manager en leidinggevende. Zowel de leidinggevende als de medewerker ervaart deze gesprekken vaak als een lastige activiteit die spanning oproept, maar ze bieden jou als leidinggevende de mogelijkheid problemen bespreekbaar te maken en op te lossen. Met deze training leer je omgaan met die spanningen en kun je deze gesprekken op een positieve en resultaatgerichte manier voeren. Deze training is een investering in jouw toekomst en die van je medewerkers.

Jouw resultaat

  • Je voert op een professionele manier functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • Je kent de betekenis van de waarde van dit belangrijke instrument
  • Je plaatst de gesprekken in de context van competentiemanagement
  • Je hebt geoefend met praktische, lastige situaties, zoals confronteren
 

Doelgroep

Je bent leidinggevende of P&O’er en je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Aanpak

Met deze persoonsgerichte training leer je om op een goede manier functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren. De trainer richt zich op jouw leerdoelen, die jij voor het begin van de training hebt aangegeven. Je sluit de training af met een persoonlijk actieplan, zodat je wat je hebt geleerd ook daadwerkelijk in praktijk gaat brengen. Dankzij deze unieke en persoonlijke aanpak ben je verzekerd van veranderingen die blijven. Je leert écht anders je gesprekken in te gaan.

Om de impact van de training te vergroten, werken we met een zeer ervaren trainer én trainingsacteur. Zij helpen je om jouw vaardigheden te verbeteren. Dit doen ze aan de hand van de High Impact Performance-aanpak. Dat is een veilige én confronterende trainingsmethode die ervoor zorgt dat je meer inzicht krijgt in het effect van jouw handelen en gedrag. En dat doen we zo praktijkgericht, dat jij jouw leerdoelen behaalt en op een positieve manier functionerings- en beoordelingsgesprekken voert.

Programma

Programma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Persoonlijke intake

  • Vastleggen leerdoelen
  • Persoonlijke ontwikkelvraag

Functionerings- en beoordelingsgesprekken

  • Verschil tussen functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • De beoordelingscyclus
  • Doelstellingen en performance
  • Relatie met competentiemanagement

Beoordelen van gedrag

  • Zorgvuldige oordeelsvorming
  • Gedragskenmerken
  • Beoordelen vanuit SMART doelstellingen
  • STAR-methodiek

Gesprekstechnieken

  • De gespreksstructuur
  • Luisteren en samenvatten
  • Feedback geven en ontvangen
  • Confronteren

Omgaan met lastige situaties

  • Problemen herkennen en oplossen
  • De negatieve beoordeling
  • Omgaan met weerstand en emoties
  • Gesprek afronden met afspraken

Persoonlijk ontwikkelplan

  • Vastleggen ontwikkelstappen
  • Persoonlijk actieplan

Certificaat

Na succesvolle afronding van deze training ontvang je het certificaat ‘Functionerings- en Beoordelingsgesprekken’.

Planning

Duur

De training Functionerings- en Beoordelingsgesprekken duurt 2 dagen. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

De door u gekozen opleiding/training heeft verschillende startmomenten. Kies hier de maand waarin u wilt starten.

Bij ISBW kunt u kiezen uit 4 verschillende studievarianten. Er is dus altijd een variant die bij u past. U kunt kiezen voor de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of e-Learning (thuisstudie). Kies hier welke variant u wilt volgen.

ISBW is een landelijk opleidingsinstituut en kent een zeer groot aantal opleidingsplaatsen. Er is er dus altijd een opleiding bij u in de buurt. Kies hier de gewenste locatie voor uw opleiding/training.

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Oktober 2018 Dag Donderdag Regio Amsterdam

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Oktober 2018 Dag Donderdag Regio Eindhoven

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Oktober 2018 Dag Donderdag Regio Rotterdam

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Oktober 2018 Dag Donderdag Regio Utrecht

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Oktober 2018 Dag Donderdag Regio Zwolle

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Oktober 2018 Dag Donderdag Regio Nijmegen

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Oktober 2018 Dag Donderdag Regio Groningen

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Oktober 2018 Dag Donderdag Regio Den Haag

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

December 2018 Dag Maandag Regio Amsterdam

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

December 2018 Dag Maandag Regio Eindhoven

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

December 2018 Dag Maandag Regio Rotterdam

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

December 2018 Dag Maandag Regio Utrecht

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

December 2018 Dag Maandag Regio Zwolle

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

December 2018 Dag Maandag Regio Nijmegen

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

December 2018 Dag Maandag Regio Groningen

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

December 2018 Dag Maandag Regio Den Haag

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Februari 2019 Dag Woensdag Regio Amsterdam

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Februari 2019 Dag Woensdag Regio Eindhoven

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Februari 2019 Dag Woensdag Regio Rotterdam

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Februari 2019 Dag Woensdag Regio Utrecht

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Februari 2019 Dag Woensdag Regio Zwolle

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Februari 2019 Dag Woensdag Regio Nijmegen

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Februari 2019 Dag Woensdag Regio Groningen

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Februari 2019 Dag Woensdag Regio Den Haag

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

April 2019 Dag Dinsdag Regio Amsterdam

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

April 2019 Dag Dinsdag Regio Eindhoven

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

April 2019 Dag Dinsdag Regio Rotterdam

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

April 2019 Dag Dinsdag Regio Utrecht

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

April 2019 Dag Dinsdag Regio Zwolle

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

April 2019 Dag Dinsdag Regio Nijmegen

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

April 2019 Dag Dinsdag Regio Groningen

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

April 2019 Dag Dinsdag Regio Den Haag

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Juni 2019 Dag Vrijdag Regio Amsterdam

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Juni 2019 Dag Vrijdag Regio Eindhoven

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Juni 2019 Dag Vrijdag Regio Rotterdam

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Juni 2019 Dag Vrijdag Regio Utrecht

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Juni 2019 Dag Vrijdag Regio Zwolle

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Juni 2019 Dag Vrijdag Regio Nijmegen

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Juni 2019 Dag Vrijdag Regio Groningen

Startmoment

Variant

Dag

Locatie

Juni 2019 Dag Vrijdag Regio Den Haag
Kosten

Kosten

Trainingskosten: € 1.190,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

ISBW regelt voor jou een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree of HBO Bachelor, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je je opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Training Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

Haal meer uit deze belangrijke gesprekken - 2 dagen

Niveau
Vaardigheidstraining

ISBW biedt u een breed aanbod van vaardigheidstrainingen van meestal 2 of 3 dagen om in korte tijd uw vaardigheden te versterken. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers. Leren door te doen, werken met gerichte oefeningen in de praktijk. Nu aan de slag met wat u nu nodig heeft.

Duur
2 dagen
Opleidingsvarianten
Dag
Brochure downloadenUitgebreide informatie in pdfKostenoverzicht aanvragen Direct per e-mail Direct inschrijvenIn 5 minuten ingeschreven

035 - 7 604 800

Anderen bekeken ook deze opleidingen

Middle Management
Duur:
12 maanden
Niveau:
Praktijkopleidingen (MHBO en HBO)
Praktisch Leidinggeven
Duur:
3 dagen
Niveau:
Vaardigheidstraining
HBO Bachelor Bedrijfskunde
Duur:
Niveau:
Erkend HBO

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Vroege beslissers pakken voordeel bij ISBW

Schrijf je nu alvast in voor een opleiding in het najaar en profiteer!

Na de zomer die extra stap voor je carrière zetten? Goed plan, want in september starten onze opleidingen en trainingen weer. Dat betekent: nieuwe kansen om jezelf nóg waardevoller op de werkvloer te maken. Meld je vóór 30 juni 2018 aan voor een opleiding in het nieuwe seizoen en profiteer van de voordelen.

Bekijk de voordelen

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren