ISBW Managers Event ‘De Improviserende Manager’ verplaatst

Als gevolg van de nieuwe maatregelen om het aantal besmettingen met COVID-19 onder controle te krijgen, verplaatsen we het ISBW Managers Event van 27 oktober 2020 naar 27 mei 2021. Iedereen die zich voor 27 oktober had aangemeld, blijft automatisch aangemeld voor de nieuwe datum. Uitstel is in dit geval dus zeker geen afstel.

Iedereen die was geselecteerd om fysiek aanwezig te zijn op Landgoed De Horst in Driebergen, blijft ook verzekerd van een plek op 27 mei. 

Sprekers blijven centraal staan

Omdat we willen dat de sprekers in de zaal met publiek centraal staan en geen afbreuk willen doen aan de beleving, kiezen we ervoor om het event te verplaatsen en de hybride vorm intact te houden. Als we het event helemaal online houden, bereiken we niet wat we voor ogen hebben. Namelijk interactie tussen de sprekers en het publiek in de zaal én de online deelnemers.

Thema nog steeds actueel

Het toepasselijke thema ‘De Improviserende Manager’, dat we voor het event op 27 oktober kozen, blijft hetzelfde. Het heeft natuurlijk alles te maken met de bijzondere situatie door het coronavirus. En dat blijft helaas nog wel een tijdje actueel. Goede managers onderscheiden zich door hun leidinggevende capaciteiten, hun coachende kwaliteiten, hun ondernemerschap en hun kracht op het gebied van organiseren en plannen. Maar waar ze vooral goed in zijn is dat ze die vier competenties precies op het juiste moment en precies in de juiste verhouding kunnen inzetten. Ze zijn als het ware regisseurs van hun eigen capaciteiten. De schuifjes op hun regietafel zetten ze meer of minder open, al naar gelang de situatie. Want zowel de theorie als de praktijk wijst uit dat geen enkele situatie hetzelfde is. De context waarbinnen en de mensen met wie managers werken veranderen continu en een professionele manager verandert daarin mee. Maar let op: zonder zichzelf daarin te verliezen. Kortom, een goede manager beschikt over kennis, weet die kennis toe te passen en kan zich continu aanpassen aan de veranderende context en de wereld om zich heen. Een manager moet dus goed kunnen improviseren.

De ideale manager

Ondertussen zitten we natuurlijk niet stil en houden we op 17 november het online event ‘De Ideale Manager’. Daarin komt onder meer het ManagerOntwikkelModel® (MOM) uitgebreid aan bod en belichten we vanuit verschillende invalshoeken de kennis en vaardigheden die de ideale manager moet hebben. Meer details volgen!

Vragen?

Heb je vragen over de events? Bel ons dan via 035 - 7 604 800 of stel je vraag via ons contactformulier