ISBW geeft boek uit voor 85e verjaardag

Om te vieren dat ISBW op 5 september 1931 is opgericht en nu dus 85 jaar bestaat, geven we een boek uit met de titel:

Alles over effectief managen in 100 pagina’s

Word de manager die je jezelf gunt

Het boek gaat over de ontwikkeling van leiderschap en leiderschapsstijlen door de jaren heen tot het moderne en effectieve leiderschap anno nu. We kijken terug en bepalen waar we nu staan. Zo zien we welke verschillende leiderschapsstijlen de moderne manager tegenwoordig toe kan passen in zijn werk. 

Moderne manager

Want één ding is zeker: de wereld verandert voortdurend. Ingrijpend. In hoog tempo. Succesvolle organisaties gaan daarin niet alleen mee, maar lopen zelfs voorop. Hierin speelt u als moderne manager een grote rol en dit vraagt om een effectieve aanpak. Daarbij gaat het om drie essentiële en intrigerende vragen:

  1. Hoe effectief bent u eigenlijk als manager?
  2. Hoe weet u dat?
  3. Wat gaat u eraan doen om uw effectiviteit te vergroten? 

Managementpraktijk

Met dit boek willen we de lezer graag inspireren, prikkelen en uitdagen. Door even stil te staan om daarna gerichte stappen vooruit te zetten. Om samen met ons door te dringen tot het hart van de managementpraktijk.
 
Natuurlijk kijken we in dit boek ook even terug op de 85-jarige historie van ons bedrijf en onze ontwikkeling tot de praktijkopleider voor professionals die we nu zijn. 

Lancering

We lanceren het boek op 15 september, waarna het voor iedereen beschikbaar komt. Houd onze website of onze socialmediakanalen in de gaten.