Gratis whitepaper ‘Managen op Afstand’

Naar aanleiding van de coronacrisis publiceert ISBW de whitepaper ‘Managen op Afstand’. Deze whitepaper geeft leidinggevenden en managers houvast om hun team effectief te managen als dat niet bij elkaar zit. De whitepaper bevat 8 praktische tips waarmee je als manager kunt zorgen dat je team lekker blijft functioneren en je samen ook nog eens goede resultaten behaalt.
 
Daarnaast geeft de whitepaper aan de hand van 3 focusgebieden inzicht in de achterliggende filosofie van managen op afstand:

  1. Autonomie
    Hoe je als team samen je werkzaamheden organiseert en welke vrijheden de teamleden daarbij krijgen: dat is wat we onder autonomie verstaan. En op afstand zit dat allemaal net even anders in elkaar dan wanneer je bij elkaar op kantoor zit.

  2. Verbondenheid
    Teamspirit, op kantoor voel je al snel of het goed zit. Het groeit al door simpelweg koffie voor elkaar te halen, of door samen te lachen om een blunder. Hoe doe je dat als iedereen ergens anders zit?

  3. Competentie
    Werken op afstand vraagt andere vaardigheden dan werken op kantoor. Met digitale hulpmiddelen, maar ook met zelfredzaamheid. Thuiswerken betekent vaak dat mensen nieuwe vaardigheden moeten ontwikkelen. En dat moeten ze zelfstandig doen.

 
Nieuwsgierig geworden? Lees dan de whitepaper ‘Managen op Afstand'.