banner
  • Alleen de kennis die je nodig hebt 
  • Vaardigheden om kennis toe te passen
  • Gericht op jouw dagelijkse praktijk

Incompany Contact

Het volgen van een InCompany traject bij ISBW Opleiding & Training levert jou en jouw organisatie een hoop voordelen op. Wil je weten welke of wil je meer informatie? Wij helpen je graag met het realiseren van jouw doelstellingen en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bel met 035 – 7 604  810 of mail ons via Incompany@isbw.nl. Ook kan je het formulier hieronder invullen om een afspraak te maken met onze accountmanagers. Zij kunnen antwoord geven op al jouw vragen. 

 

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Vroege beslissers pakken voordeel bij ISBW

Schrijf je nu alvast in voor een opleiding in het najaar en profiteer!

Na de zomer die extra stap voor je carrière zetten? Goed plan, want in september starten onze opleidingen en trainingen weer. Dat betekent: nieuwe kansen om jezelf nóg waardevoller op de werkvloer te maken. Meld je vóór 30 juni 2018 aan voor een opleiding in het nieuwe seizoen en profiteer van de voordelen.

Bekijk de voordelen

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren