banner

Incompany

ISBW komt naar je toe

Je wilt dat een aantal medewerkers in jouw organisatie of van een bepaalde afdeling hun kennis- of vaardighedenniveau weer helemaal up-to-date brengen, maar ondertussen moet het werk wel doorgaan. ISBW komt dan gewoon naar je toe en verzorgt korte en krachtig opleidingen en trainingen uit ons standaardaanbod voor jouw mensen op elke door jou gewenste locatie.

Traject op maat

Heb je een specifieke ontwikkelvraag of wil je bepaalde aanpassingen toegespitst op jouw bedrijf? Leg je vraag dan bij ons neer. De kracht van onze maatwerkopleidingen is dat we het programma echt kunnen toespitsen op de wensen en behoeften van jouw organisatie. We maken ook meteen een vertaalslag naar de dagelijkse praktijk.

Persoonlijke aanpak

Het uitgangspunt is jouw ontwikkelvraag. Samen met onze adviseur bepaal jij welk programma het beste aansluit op de leerdoelen en de (verder) te ontwikkelen competenties. Je kunt zelf meebeslissen welke docent het programma uitvoert. Met deze persoonlijke aanpak heb je dus zelf invloed op inhoud en uitvoering van het traject.

Kennismakingsgesprek

Wil je weten welke opleidingen en aanpak het beste aansluiten bij jouw bedrijf? En wat precies de mogelijkheden zijn? Wij helpen je graag met het realiseren van je doelstellingen en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bel met 035 - 760 48 10 of mail ons via  Incompany@isbw.nl.


Wilt u advies?

Onze deskundige studieadviseurs helpen u graag verder. Bel of mail naar:

Bel mij terug

Studiegids thuis ontvangen?

Studiegids aanvragen

De vijf beloften van ISBW

Kom naar de Open Avond op 9 mei!

Meer informatie en aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.