Incompany

ISBW komt naar u toe

U wilt dat een aantal medewerkers in uw organisatie of van een bepaalde afdeling hun kennis- of vaardighedenniveau weer helemaal up-to-date brengen, maar ondertussen moet het werk wel doorgaan. ISBW komt dan gewoon naar u toe en verzorgt korte en krachtig opleidingen en trainingen uit ons standaardaanbod voor uw mensen op elke door u gewenste locatie.

Traject op maat

Heeft u een specifieke ontwikkelvraag of wilt u bepaalde aanpassingen toegespitst op uw bedrijf? Leg uw vraag dan bij ons neer. De kracht van onze maatwerkopleidingen is dat we het programma echt kunnen toespitsen op de wensen en behoeften van uw organisatie. We maken ook meteen een vertaalslag naar de dagelijkse praktijk.

Persoonlijke aanpak

Het uitgangspunt is uw ontwikkelvraag. Samen met onze adviseur bepaalt u welk programma het beste aansluit op de leerdoelen en de (verder) te ontwikkelen competenties. U kunt zelf meebeslissen welke docent het programma uitvoert. Met deze persoonlijke aanpak heeft u dus zelf invloed op inhoud en uitvoering van het traject.

Kennismakingsgesprek

Wilt u weten welke opleidingen en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag met het realiseren van uw doelstellingen en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bel met 035 – 7 604 810 of mail ons  via Incompany@isbw.nl.


Wilt u advies?

Onze deskundige studieadviseurs helpen u graag verder. Bel of mail naar:

Bel mij terug

Studiegids ontvangen?

Studiegids aanvragen

De vijf beloften van ISBW

Kom naar de Open Avond op 23 maart!

Meer informatie en aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.