Het Nationale Management Onderzoek

De huidige manager versus de ideale manager – zoek de verschillen

Is de ideale manager een man of een vrouw? Welke eigenschappen moet diegene hebben? En is werkend Nederland blij met hun huidige manager, of is deze manager een reden om een andere baan te zoeken? Wij zochten het uit in Het Nationale Management Onderzoek!

Benieuwd naar de resultaten? Download dan meteen het onderzoeksrapport:

Resultaten ontdekken

Over het onderzoek

Goed management is een cruciaal onderdeel van organisaties. Maar hoe doen de managers in Nederland het eigenlijk? Hoe scoren zij op bijvoorbeeld het geven van feedback, het bieden van inspiratie en het stimuleren van ontwikkeling? Daar kan niemand beter over oordelen dan werkend Nederland.

We schotelden werkenden in verschillende branches en organisatietypen een mix van stellingen en vragen voor over hun huidige manager. En we vroegen hen het hemd van het lijf over hun ideale manager. De onderzoeksresultaten bieden een mooi uitgangspunt voor de ontwikkeling van de managers van vandaag én morgen.

Benieuwd naar alle resultaten?

Download dan nu het Nationale Management Onderzoek. In het rapport vergelijken we de huidige managers met de ideale managers. Vervolgens passeren alle belangrijke aspecten van management de revue, aan de hand van de vier onderdelen van het ManagementOntwikkelModel®. Afsluitend vind je een eindoordeel mét een eindcijfer: hoe blij zijn medewerkers met hun manager?

Resultaten bekijken