banner
  • Alleen de kennis die je nodig hebt 
  • Vaardigheden om kennis toe te passen
  • Gericht op jouw dagelijkse praktijk

Vervolg je opleiding nu met korting!

Ben jij klaar of bijna klaar met je opleiding Bedrijfskunde, HBO Bedrijfskunde, Praktische Bedrijfskunde of HBO Praktische Bedrijfskunde? Dan hebben we goed nieuws. Je krijgt een flinke korting als je je nu inschrijft voor de tweede fase van de HBO Bachelor Bedrijfskunde (studieduur vanaf nu 1 jaar) of voor de volledige HBO Bachelor Bedrijfskunde (totale studieduur 3 jaar)!

Gratis training volgen

Je hebt een mooie basis gelegd met je opleiding en je wilt nog meer uit jezelf halen en je waarde op de arbeidsmarkt vergroten. Dit kun je zo bereiken:

Optie 1: flinke korting op training
Rond jij nu de eerste fase af en ga je door voor de tweede fase om je nog meer te verdiepen op het gebied van bedrijfskunde? Dan kun je de training Persoonlijke Effectiviteit en Communicatie uit de Bachelor ter waarde van € 2.500,- voor maar € 750,- volgen!

Optie 2: nog meer voordeel voor ambitieuze studenten
Heb je de smaak te pakken en wil je de volledige HBO Bachelor Bedrijfskunde volgen? Ook dan kost de training Persoonlijke Effectiviteit en Communicatie ter waarde van € 2.500,- voor jou slechts € 750,-. Daarnaast krijg je tot maximaal € 950,- korting op je eindopdracht en/of het praktijkportfolio van je propedeuse. Dat is een korting van in totaal € 2.700,-!

Jouw persoonlijke planning

Enthousiast geworden? Bel ons op 035 - 76 04 800 of laat een bericht achter op onze website. Onze opleidingsadviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van je volgende stap en persoonlijke planning. Let op: de actie geldt als je je inschrijft vóór 15 april, dus neem snel contact op!
 
Naar het contactformulier

Actievoorwaarden:

  • Als je je inschrijft voor het afronden van de eerste fase én je schrijft je direct in voor de tweede fase van de HBO Bachelor Bedrijfskunde, ontvang je de HBO Training Persoonlijke Effectiviteit en Communicatie ter waarde van € 2.500,- voor € 750,-.
  • Als je je direct aanmeldt voor de hele Bachelor HBO Bedrijfskunde en je schrijft je nu meteen in voor de tweede fase, ontvang je de HBO Training Persoonlijke Effectiviteit en Communicatie ter waarde van €2.500,- voor € 750,-. Daarnaast behaal je gratis je Propedeusegeschrift: je hoeft de kosten van de eindopdracht en/of het praktijkportfolio (welke kan oplopen tot een bedrag van € 950,-) niet te betalen.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. 
  • Deze actie is alleen van toepassing als je je inschrijft vóór 15 april 2018.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!

Kom naar de open avond op 23 augustus in Utrecht!

Zoek je een opleiding en wil je graag een persoonlijk advies?

Tijdens de open avond kun je lesmateriaal inkijken, kom je alles te weten over onze lesmethoden en kan een ervaren adviseur je in een persoonlijk adviesgesprek helpen bij het kiezen van de juiste opleiding.

Aanmelden

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)

Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.
Lees meer

Op je gemak alles nog eens doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe. Vraag de gids nu gratis aan

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren