De vijf beloften van ISBW

Ruim 85 jaar geleden introduceerden wij in Nederland opleidingen speciaal voor werkenden. Inmiddels hebben we meerdere generaties managers en professionals opgeleid en zijn we een van de meest gerenommeerde opleidingsinstituten van Nederland. Maar, hoe groot we ook zijn, bij ons ben je nooit een nummer. Sterker nog, je bent voor ons de allerbelangrijkste student met eigen, individuele leerbehoeften. Daarom kunnen studenten bij ISBW rekenen op de volgende 5 beloften:

1. Bij ISBW krijg je volop persoonlijke aandacht

ISBW staat bekend om de persoonlijke begeleiding. Je volgt de lessen in kleine groepen van gemiddeld 8-15 deelnemers, zodat er voldoende interactie is met je mededeelnemers en je docent. Daarnaast krijg je een eigen studieadviseur toegewezen, waar je regelmatig contact mee hebt. Die weet precies wat jouw specifieke leerdoelen en persoonlijke omstandigheden zijn. Natuurlijk kun je bij je adviseur terecht voor al je vragen over je planningen en dergelijke, maar het is vooral je persoonlijke leercoach, die je helpt het maximale uit je opleiding te halen. Bij onze erkende opleidingen kun je daarnaast rekenen op een persoonlijke begeleider voor je stage en je afstudeerscriptie.

2. Een ISBW opleiding is optimaal te combineren met een baan

ISBW is al 85 jaar gespecialiseerd in opleidingen die goed te combineren zijn met je werk als manager. Onze praktijkgerichte opleidingsmethode, persoonlijke aandacht en uitstekende docenten zijn hierbij essentieel. Daarnaast bieden we onze opleidingen niet alleen overdag, maar ook ’s avonds en op zaterdag aan. Je kiest dus zelf welk studiemoment jou het beste uitkomt.

3. ISBW biedt erkend kwaliteitsonderwijs

Een ISBW-diploma betekent een belangrijke meerwaarde voor je cv. Niet alleen vanwege de bekendheid en waardering onder werkgevers, maar ook vanwege al onze erkenningen. Zo zijn wij onder andere erkend door het Ministerie van OCW als hogeschool. Je bent dus verzekerd van het allerbeste onderwijs.

4. ISBW lessen zijn altijd praktijkgericht en inspirerend 

Of je nu een training of een langlopende opleiding volgt, je wilt geïnspireerd worden en wat je leert direct een dag later kunnen toepassen in je eigen werk als manager. Daarom worden bij ISBW theorie, vaardigheden en jouw praktijk continu met elkaar in verband gebracht. Deze praktijkgerichte en inspirerende benadering krijgt hoge waarderingscijfers van onze duizenden studenten. Onafhankelijke onderzoeken van onder andere Cedeo tonen altijd hoge tevredenheidsscores.

5. ISBW biedt alleen de allerbeste docenten en trainers

Een opleiding staat of valt met de kwaliteit van de docent. Niet voor niets hanteert ISBW een zeer streng selectie- en evaluatiebeleid als het gaat om onze docenten. Wij werken alleen met topdocenten die aantoonbaar didactisch sterk zijn en zelf middenin de praktijk van de manager staan. Daardoor kunnen ze in iedere les inspelen op jouw actuele werksituatie en individuele leerbehoefte.

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe.
 

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder.