Actie: boekenpakket cadeau bij je opleiding

Schrijf je nu in en ontvang een selectie managementboeken

Wil jij je carrière een boost geven met een HBO-diploma? Schrijf je dan nu in voor je opleiding bij ISBW. Hier vind je de opleiding die past bij je doelen. En om nog meer uit jezelf te halen, krijg je bij je inschrijving voor je HBO-opleiding een exclusief boekenpakket van Managementboek cadeau! Wees er snel bij, want je hebt nog maar tot en met 29 november om te profiteren van deze actie.

Speciaal voor onze toekomstige HBO-studenten hebben we een pakket samengesteld met de meest actuele, boeiende en leerzame managementboeken van dit moment. Hierin vind je praktische inzichten en tools om nóg verder te komen in je werk en persoonlijke ontwikkeling. Wil jij een van de pakketten ontvangen? Gebruik bij je inschrijving de actiecode HBO2019!

HBO-opleiding kiezen

Boekenpakket bij inschrijving voor een HBO-deelprogramma (t.w.v. € 70,-!)
Focus Aan/Uit – Mark Tigchelaar en Oscar de Bos
De kleine Cialdini – Jacqueline de Jong
Ontwikkel je leiderschap – Joël Aerts
Overleef je inbox in 60 minuten – Arjan Broere

Een HBO-deelprogramma is een kortere HBO-opleiding van enkele maanden tot enkele jaren. Deze opleidingen zijn vaak onderdeel van een HBO Bacheloropleiding. Mocht je je diploma voor je deelprogramma hebben behaald, dan kun je vaak later alsnog besluiten om door te gaan voor de HBO Bachelor.

Boekenpakket bij inschrijving voor een HBO Bachelor (t.w.v. € 100,-!)
Focus Aan/Uit – Mark Tigchelaar en Oscar de Bos
Jam Cultures – Jitske Kramer
De kleine Covey – Jan Kuipers en Ben Tiggelaar
De kleine Cialdini – Jacqueline de Jong
Ontwikkel je leiderschap – Joël Aerts

Een HBO Bacheloropleiding is een volledige, door de NVAO geaccrediteerde opleiding waarin je je Bachelorgetuigschrift haalt. Dat betekent dat je opleiding voldoet aan alle kwaliteitseisen, perfect aansluit bij de arbeidsmarkt en internationaal erkend is.

Waarom een HBO-diploma je verder brengt

Een belangrijk voordeel van een HBO-opleiding is dat je veel inhoudelijke en praktische kennis opdoet over je (toekomstige) vak. Hierdoor maak je slimmere keuzes in je werk en kun je die beter onderbouwen. Een HBO-opleiding zorgt er bovendien voor dat je strategischer kunt werken in plaats van dat je alleen uitvoerende taken doet. En ja, daar hoort ook een hoger salaris bij.
 
Ook belangrijk: met een HBO-diploma toon je direct aan wat je kunt. Zo weten (potentiële) werkgevers precies wat voor vlees ze in de kuip hebben. Bij ISBW vinden we het belangrijk dat je diploma ook echt waarde heeft. Onze HBO Bacheloropleidingen zijn dan ook officieel geaccrediteerd door de NVAO. Dit garandeert je dat de opleiding voldoet aan alle kwaliteitseisen, perfect aansluit bij de arbeidsmarkt en internationaal erkend is. ISBW is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek).

Studeren naast je baan: hoe werkt dat?

Alle opleidingen bij ISBW zijn deeltijdopleidingen. Dat betekent dat je een keer per week les hebt. Dat kan doordeweeks overdag, maar ook ’s avonds of overdag op zaterdag zijn. Zo kun je je opleiding volgen op het moment dat het jou uitkomt. Bij sommige opleidingen kun je ook kiezen voor e-learning.
 
Onze opleidingen zijn volledig ingesteld op mensen met een baan. We zorgen er altijd voor dat onze lesstof direct praktisch toepasbaar is, en dat ook je opdrachten gericht zijn op jouw praktijksituatie. Zo levert je opleiding je direct iets op.

Zo zit je HBO-opleiding bij ISBW in elkaar

Verschillende soorten opleidingen

Je HBO-opleiding bij ISBW kan een hele HBO Bacheloropleiding zijn, maar ook een kortere HBO-opleiding. Deze kortere opleidingen kunnen enkele maanden tot een of twee jaar duren en zijn vaak onderdeel van een HBO Bacheloropleiding. Mocht je zijn begonnen met een korte HBO-opleiding, dan kun je vaak later alsnog besluiten om door te gaan voor de HBO Bachelor.

Modulaire opbouw

Onze opleidingen zijn flexibel opgezet en opgebouwd in modules. Het is vaak mogelijk om die te verschuiven. De klassikale lessen bereid je thuis voor, je maakt de opdrachten ook thuis. De modules worden afgerond met een toetsing van je kennis en vaardigheden in een opdracht of examen.

Subsidies en fiscale regelingen

Volg jij je opleiding in het kader van je baan? Dan betaalt je werkgever vaak je opleiding. Hier is vaak een speciaal opleidingsbudget voor. In sommige gevallen kunnen werkgevers ook overheidssubsidie krijgen voor jouw opleiding. Overleg met jouw leidinggevende of HR-afdeling over de mogelijkheden. Betaal je de opleiding zelf? Dan kun je in sommige gevallen ook profiteren van deze subsidies, van fiscale regelingen of van het Levenlanglerenkrediet. Twijfel je of je hiervoor in aanmerking komt? Onze opleidingsadviseurs adviseren je graag.

De 5 beloften van ISBW

Als je een opleiding gaat volgen, wil je zeker weten dat je op de juiste plek zit. Daarom bieden we jou als student 5 beloftes over studeren bij ISBW.

  1. Bij ISBW krijg je volop persoonlijke aandacht.
  2. Een ISBW-opleiding is optimaal te combineren met een baan.
  3. ISBW biedt erkend kwaliteitsonderwijs.
  4. ISBW-lessen zijn altijd praktijkgericht en inspirerend.
  5. ISBW biedt alleen de allerbeste docenten en trainers.

Lees hier meer over deze 5 beloften.

Lees het verhaal van  ISBW-student Glenn

Benieuwd hoe anderen studeren bij ISBW ervaren? Lees dan het verhaal van ISBW-student Glenn Laenen: “ISBW denkt goed mee.”

Actievoorwaarden:

  • De actieperiode loopt van 1 oktober 2019 tot en met 29 november 2019.
  • Deze actie is geldig voor alle HBO-opleidingen van ISBW die starten tussen 30 september 2019 en 1 februari 2020.
  • Als je je inschrijft voor een HBO Bacheloropleiding krijg je het boekenpakket t.w.v. € 100,- cadeau. Als je je inschrijft voor een HBO-deelprogramma krijg je het boekenpakket t.w.v. € 70,- cadeau. In beide gevallen dien je de actiecode HBO2019 te gebruiken: zo niet, dan vervalt het recht op het boekenpakket.
  • Deze actie is alleen geldig voor studenten die zich rechtstreeks bij ISBW inschrijven (via de website of telefonisch).
  • Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van ISBW van toepassing.