U ontvangt alle opleidingsinformatie!

Binnen enkele minuten ontvangt u alle opleidingsinformatie over Middle Management per e-mail. 

Persoonlijk opleidingsadvies?

Wilt u persoonlijk opleidingsadvies of heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze deskundige opleidingsadviseurs op het telefoonnummer 035-760 48 00. We staan u graag te woord. 

Extra informatie?

Wij sturen u graag ook uitgebreide informatie over de opleiding van uw interesse per post. Klik hier om de studiegids aan te vragen.

Met vriendelijke groet,
ISBW Opleidingen en Trainingen

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


Jouw 4 rollen als manager

Wist jij dat je als manager 4 verschillende rollen aanneemt? En welke taken bij welke rollen horen? Als je begrijpt hoe deze rollen in elkaar zitten, word jij effectiever als manager. Meer weten? 

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 

Vind jouw opleiding in de studiegids

Wil je een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde opleidingsaanbod van 2021-2022 in de ISBW-studiegids. Of je nu net begint of al een ervaren manager bent: met deze opleidingen en trainingen ontwikkel jij je door tot de effectieve manager van morgen. Nieuwsgierig?