Menu
ISBW logo

Management is een vak waarin je nooit bent uitgeleerd

Of je nu net bent doorgegroeid vanuit je vorige functie of al jaren ervaring hebt, het is belangrijk om jouw managementskills up-to-date te houden. Wat voor manager je ook bent of graag wilt zijn, ISBW reikt jou de handvatten die je nodig hebt. Ontwikkel je soft skills zoals coaching of stakeholdermanagement, of specialiseer je in een specifiek vakgebied zoals de zorg of logistiek. Wat wil jij nog uit jouw managementcarrière halen? Ontdek ons vernieuwde aanbod en verdiep je na de zomer verder in het managementvak. 

Altijd de juiste managementopleiding voor jou 

Bij ISBW kun je een managementopleiding volgen die specifiek is ingericht voor een bepaalde specialisatie, vakgebied of branche. Zo leer je alleen wat voor jou relevant is en studeer je met gelijkgestemden. Ontdek ons gevarieerde opleidingsaanbod: 

Vroege beslissers krijgen korting! 

Wil jij dit jaar nog aan de slag met je ontwikkeling als manager? Dan is dit hét moment om je alvast in te schrijven voor een opleiding die na de zomer van start gaat. Tussen 1 juni en 30 juni 2024 profiteer je namelijk van 10% vroegboekkorting op het lesgeld. Ontdek wat jij moet doen om gebruik te maken van de vroegboekkorting: 

Ontdek de voorwaarden


 

Ons nieuwe aanbod 

Bij ISBW vernieuwen we ons aanbod regelmatig, zodat je altijd bij ons terecht kunt voor de actuele ontwikkelingen in het managementvak. Zo zijn er dit studiejaar een aantal nieuwe HBO Modules aan ons aanbod toegevoegd. Met een HBO Module verdiep je je in drie maanden in een specifiek onderwerp en til je jouw managementskills op korte en effectieve wijze naar een hoger niveau.Daarnaast kun je HBO modules stapelen om zo stapsgewijs naar een waardevol diploma toe te werken. Waar wil jij na de zomer in groeien? 

Gratis whitepaper: ‘10 eigenschappen van de manager van de toekomst’ 

Wil jij als manager ook in de toekomst een positieve impact maken op jouw omgeving? Dan zijn er 10 eigenschappen die je sowieso moet bezitten. Waarom heb je als manager bijvoorbeeld steeds meer moed nodig? En ben jij wel tech-savvy genoeg? Hoe zorg je ervoor dat je authentiek overkomt en waarom is dit allemaal zo belangrijk voor de toekomst van het managementvak? Ontdek de antwoorden op deze vragen en meer in onze whitepaper ’10 eigenschappen van de manager van de toekomst’. 

Whitepaper aanvragen

Ontdek je talenten als leidinggevende 

Ben jij vooral een coach, leider, ondernemer of organisator? Doe de gratis assessmenttool en ontdek binnen twee minuten waarin jij excelleert en wat jouw valkuilen zijn als leidinggevende. Ontvang een uitgebreid rapport met jouw persoonlijke resultaten. 

Doe de test

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.