€ 500,- korting op jouw Bacheloropleiding

Ambitie moet beloond worden. Daarom hebben wij een exclusieve actie: schrijf je nu in voor de HBO Bachelor Bedrijfskunde of HBO Bachelor Human Resource Management (HRM) en krijg € 500,- korting! Liever een kortere opleiding doen? Dat kan ook: bij een aantal HBO-deelprogramma’s van ISBW krijg je nu het eerste examen (ter waarde van € 195,-) gratis.

Daarom je Bachelor volgen bij ISBW

Met het volgen van je Bacheloropleiding bij ISBW maak je een slimme keuze. Je bereidt je echt voor op de dagelijkse werkpraktijk: maar liefst 80% van de gemaakte businesscases wordt daadwerkelijk gebruikt door werkgevers. Bovendien krijg je les van absolute topdocenten: ISBW Bachelor-docenten worden gemiddeld beoordeeld met een 8,5! Daarnaast profiteer je ook met de prijs, want ISBW-Bachelors zijn de voordeligste Bachelors in het segment.

Bacheloropleiding volgen met korting

Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Met een HBO Bachelor sta je sterker. Om jouw keuze voor een opleiding te stimuleren, krijg je nu eenmalig € 500,- korting op de HBO Bachelor Bedrijfskunde of de HBO Bachelor Human Resource Management (HRM).
 
Al eerder een opleiding gevolgd bij ISBW? Dan krijg je vrijstelling voor Bachelor-modules die je al hebt afgerond. Dit kan nog meer korting opleveren. Let op: dit geldt alleen voor studenten die gestart zijn na september 2015 en ook de opleiding hebben afgerond. Bespreek jouw persoonlijke situatie met een opleidingsadviseur om te weten of jij in aanmerking komt voor vrijstellingen.
 
Let op: op 1 december vervalt je mogelijkheid om met korting een opleiding te volgen. Wees er dus snel bij en profiteer direct van deze actie! Vermeld bij je inschrijving actiecode BV18.

Gratis examen doen bij HBO-deelprogramma

Wil jij graag verder komen, maar wil of kun je (nu nog) geen hele HBO Bachelor doen? Volg dan een korter HBO-deelprogramma. Ook het volgen van een waardevol HBO-deelprogramma belonen wij graag. Daarom krijg je bij onderstaande opleidingen het eerste examen (ter waarde van € 195,-) gratis:

Ga naar de opleiding van je keuze om je in te schrijven. Vermeld bij je inschrijving de actiecode BEX18. 

Waarom ISBW?

  • Praktijkgericht: onze opleidingen verbinden theorie en praktijk
  • Persoonlijk: jij en jouw doelstellingen staan centraal
  • Kwaliteit: onze Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd

Persoonlijke effectiviteit

Bij ISBW staan jij en jouw persoonlijke doelstellingen centraal. Daarom besteden we in al onze HBO Bacheloropleidingen aandacht aan persoonlijke effectiviteit. Iedereen heeft namelijk een andere leer- en werkstijl. Als je weet waar jouw kracht ligt, word je nóg beter in je werk.
 
Je begint hiermee al meteen aan de start van je opleiding met de ISBW-effectiviteitsscan. In deze scan breng jij je competenties in kaart. Tijdens je gehele opleiding helpen docenten en studiebegeleiders je om je sterke punten te benutten en je zwakke kanten te verbeteren. Zo profiteer je continu van je verhoogde persoonlijke effectiviteit.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze actie? Of wil je persoonlijk advies bij het maken van je keuze? Bel dan 035 – 7 604 800 of laat een bericht achter op onze website. Onze opleidingsadviseurs nemen graag alle mogelijkheden met je door.

Voorwaarden:

Studenten beoordelen ISBW met een 8,2!


https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/isbw/media/teasers/project-icon.png?width=100&height=100&ext=.png

Kom naar de open avond op 29 november in Utrecht

Zoek je een opleiding en wil je graag een persoonlijk advies?

Tijdens de open avond kun je lesmateriaal inkijken, kom je alles te weten over onze lesmethoden en kan een ervaren adviseur je in een persoonlijk adviesgesprek helpen bij het kiezen van de juiste opleiding.
 
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/isbw/media/teasers/krediet_desktop_1.jpg?ext=.jpg

Het Levenlanglerenkrediet (LLLK)Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 


Ben je niet ouder dan 55 en heb je geen recht (meer) op studiefinanciering? Dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden
geld voor jouw opleiding lenen bij de overheid. Ook voor de HBO Bacheloropleidingen en Associate degree-opleidingen van
ISBW. Lees meer over het Levenlanglerenkrediet.


 

Op je gemak nog eens rustig alles doorlezen?

We sturen je graag onze studiegids toe.
 
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/isbw/media/brochures/isbw-desktop-gids.png?ext=.png
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/isbw/media/brochures/isbw-desktop-gids.png?ext=.png

Kunnen we je verder helpen?

Onze deskundige adviseurs zitten voor je klaar.