Praktische informatie

Hieronder vindt u de praktische informatie die geldt voor alle opleidingen en trainingen.

Studieadvies

Op de website en in de studiegids vindt u de meest belangrijke informatie over alle opleidingen en trainingen. Verder beschikt ISBW over ervaren opleidingsadviseurs die u goed kunnen helpen om de juiste opleiding of training te kiezen die aansluit bij uw leerdoelen en verdiepingswensen. Wanneer u bezig bent met een opleiding of training, heeft u toegang tot de digitale leeromgeving e-Connect waarop u informatie vindt. Uiteraard zijn we u ook graag van dienst als u ons nodig heeft. U kunt ons bereiken via 035 - 7 604 800 of info@isbw.nl. Ons team is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. U wordt snel geholpen en duidelijk geïnformeerd.

Persoonlijke aandacht

Iedere opleiding en training bij ISBW start met een online intake via e-Connect. Aan de hand van gerichte vragen krijgt de trainer een goed beeld van uw leervragen, zodat hij optimaal rekening kan houden met uw persoonlijke situatie en wensen. Op deze wijze kunt u zich op uw beurt optimaal voorbereiden op de opleiding of training en de bijeenkomsten zo volledig mogelijk benutten.

Kleine groepen

ISBW werkt met kleine groepen. Zo is er veel ruimte voor discussie en kan de docent/trainer ook voldoende stilstaan bij uw persoonlijke leervraag. De interactie met andere deelnemers in de groep is inspirerend. U leert mensen kennen die net als u interesse hebben om zich verder te ontwikkelen. Zeer interessant om zo uw netwerk ook uit te breiden.

Inhalen bijeenkomsten

ISBW biedt opleidingen en trainingen aan die specifiek op werkenden gericht zijn. Wij realiseren ons dat het kan voorkomen dat u door uw werk een bijeenkomst mist. Wanneer de planning deze mogelijkheid biedt, kunt u op een andere plek of andere datum de gemiste bijeenkomst inhalen. Informeer voor meer informatie bij onze studieadviseurs.

Opleidingslocaties

ISBW beschikt over opleidingslocaties door heel Nederland. Iedere ­opleidingslocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid. De locaties zijn voorzien van alle gemakken en specifiek ingericht met het oog op de opleidingsdoeleinden van werkenden. Door de grote omvang van ISBW kunnen we de opleidingen en trainingen op meerdere plaatsen in Nederland aanbieden. Indien de opleiding of training niet plaatsvindt op de door u gewenste plek, bestaat er altijd een passend alternatief. Samen met onze studieadviseurs gaat u op zoek naar de beste mogelijkheid.

Locatie- en arrangementskosten

ISBW regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatie­kosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

 

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen

Flexibel studeren

Heeft u het erg druk en lukt het u niet om bij alle bijeenkomsten aanwezig te zijn? Bij ons kunt u ook studeren op afstand. Deze aanpak combineert de flexibiliteit van thuisstudie met de zekerheid van persoonlijke begeleiding en heldere ijkpunten. Deze aanpak wordt ondersteund door e-Connect, de geavanceerde online leeromgeving van ISBW. Wanneer u een bijeenkomst niet kunt bijwonen, kunt u met behulp van e-Connect de lessen toch voorbereiden wanneer het u schikt. Hier treft u alle informatie aan die u nodig heeft om de stof geheel zelfstandig onder de knie te krijgen. U maakt daarbij gebruik van de meest actuele literatuur en readers. Via e-Connect heeft u ook contact met uw docent en studiegenoten. Zo kunt u altijd terecht met vragen en onderling kennis en ervaring uitwisselen. Oefenen doet u altijd direct in uw werkomgeving. Iedere module sluit u apart af. Uiteindelijk bent u klaar om uw diploma te behalen.


Wilt u advies?

Onze deskundige studieadviseurs helpen u graag verder. Bel of mail naar:

Bel mij terug

Studiegids ontvangen?

Studiegids aanvragen

De vijf beloften van ISBW

Kom naar de Open Avond op 23 maart!

Meer informatie en aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.